Krvácení při pohl. styku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #205020 5.4.2015 21:11

Zdravím,
při pohlavním styku jsem začala krvácet, z neznámého důvodu. Už několik let používám antikoncepci (=nejsem panna) a menstruaci jsem mít neměla, beru ji pravidelně - na prášek jsem nezapomněla. Necítila jsem při zjištění ani žádnou bolest. Nemáte některá zkušenost co by to mohlo být?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky se mi stalo, že jsem buď při nebo po sexu krvácela. Ale ne nějak moc. Mudr. mi řekl, že pokud je pochva hodně prokrvená, mohla se poranit nějaká žilka. Takže to nemusí být nic, ale raděii si k doktorovi zajdi aby vyloučil jinou možnou příčinu.. :-)

  • Taky se mi to stalo, ale nebylo to nějaké velké krvácení. Myslím že to bylo z poněkud..."tvrdšího" sexu. Třeba přítel narazil do stěny v pochvě nebo tak... Taky mě to nebolelo :)

  • Mám stejný problém. Poslední dva měsíce lehce při sexu krvácím a po sexu mám tmavý výtok s krví. Dr. nic nezjistila, dala mi nějaké tabletky, ale krvácení bylo pořád. Takže mi právě říkala, že je možné to samé, jak tady píší předemnou už holky :) Nějaká žilka, tvrdší sex a ještě mi říkala, že mám přecitlivělý čípek, a při narážení do něj se prý jakoby "odře" takže to může být ono... Je to nepříjemný, když krvácím u toho, ale bohužel asi s tím nejde nic dělat :(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 159 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist