Krvácení při styku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41487 10.4.2015 17:23

Ahoj holky, dnes jsme s přítelem meli sex. Po chvilce ve me neco jakoby luplo a objevilo se malinke množství krve. Nebýt ubohého bílého prosteradla, ani bychom to nepoznali. Přece jen me zajímá, co to mohlo byt? Omlouvam se za diakritiku, pisu na mobilu a neco mi to opraví, neco zase ne :) diky za odpovědi, krasny vikend. A.

Jo a bolí mě i ležet, když rozevřu klín, mám tam takovou nevím, tyčinku, možná je to čípek, nevím.. začínám mít trochu strach

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,krvaceni po styku muze mit nekolik pricin. Vetsinou to byva bud ze mas citlivy cipek a nebo ze te partner "poranil". Pripadne muzes mit take nejakou mykozu,ktera se nemusi nejak vyrazne projevovat a muze to byt z toho. Cytologii jsi mela negativni? Obcas to dela prave cipek,kdyz jsou na nem ty viry,na ktery se.dela cytolka. Ted mi vypadlo jmeno. HPV. Uz vim. Pokud to byla jednorazova zalezitost,tak bych se tim netrapila. Dala si sexualni abstinenci,aby pripadna poraneni se mohla zahojit a pokud by to byl opakovany problem,resila bych to s lekarem ;-)

  • ahoj tady ti nikdo nepomůže co by jsi mihla mít nejlépe ti poradím jdi k dr a řekni mu co tě trápí.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 159 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist