Látkové plenky

Otázku položila: Hakitka 21.4. 20:40

Dobrý večer, zajímá mě - balíte někdo miminka do látkových plen? Dá se to zvládnout?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dás e to zvldánotu, proč by to nešlo? naše mamky to zvládaly bez automatických praček a spousty dalších vymožeností, tak proč by to dneska nešlo? je to jen o pohodlnosti.
    moderní plenky jsou navíc dost podobné jednorázovkám. Já sama látkovala převážně s klasickými čtvercovkami a vše v pohodě.

  • U první dcery jsem měla jednorázové plenky a dcera bývala hodně opruzená, hlavně v létě. U druhé jsem měla látkové. Klasické čtvercové, jak byly dříve. Nejlepší, co jsem mohla udělat. Dcera nebyla hlavně opruzená. Právala jsem co 2 - 3 dny, měla jsem jich hodně. Dost plenek jsem dostala od kamarádky, takže jsem si dokoupila jen kalhotky.

  • Simone22.4. 11:41

    Já používala látkové plenky od Bamboolika celé dva roky s tím, že na noc jsem dávala jednorázové. Až budeme plánovat druhé, určitě se chceme k nim vrátit. Za mě super po mnoha stránkách, ale hlavně ekologie. S pračkou a sušičkou mi to nijak extra náročné nepřišlo. Stejně jsem byla doma a prala několikrát týdně, takže jednu pračku a sušičku navíc jsem nijak nepocítila. Plenky jsem házela do obyčejného plastového koše od Vietnamců (nekupovala jsem žádně spešl), ve kterém jsem měla speciální prací vak od Bambooliku a po vyprání jedné várky jsem to vždycky nastříkala speciálním eko sprejem na zápach a doma to u nás nikdy nesmrdělo. Za sebe to doporučuju.

  • Dahlia22.4. 11:52

    Proč by to nemělo jít zvládnout? Dávám přes den na doma látkové a pohoda. Na ven a na noc jednorázové

  • Ramkova23.4. 21:22

    Já používám plenkové kalhotky od Bobánka - jsou moc příjemné, hezky sedí a nikde prcka nic netlačí. Za mě pohoda, zvykla jsem si rychle.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist