MS byla 2-3 dny, poskončení MS mám výtoky , a mám příznaky těhu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #136272 16.7.2014 15:03

Ahoj jsem tu nová a nevím jak to tu chodí.. sice nejsem maminka a ani plnoletá ale chtěla bych se poradit ☺
je mi 16 let a antikoncepci neberu už víc jak 2 měsíce. S přítelem kterému je 20 mám pohlavní styk někdy s ochranou a někdy ne, nikdy to do mě nepustil ale pokaždé mu vždycky kapička vyteče skoro při každém zasunutí. A také podle příznaků mi příjde že jsem Těhotná. Dělala jsem TT a byl nepozitivní ale v druhý kolonce byla malilinko vidět druhá čárka takže to zkusím znovu už to bude nákej ten pátek co jsem dělala TT a nebo půjdu ke gynekologovi a také mi menstruace jeden měsíc vynechala a pak se spustila ale jen na 2-3 dny a také i po skončení menstruace mám výtoky ... ale než tam zajdu chtěla jsem se poradit.
Jak jste to cítily vy? :-)
Já se cítím takto ↓
Příznaky:
-pocit unavenosti -nevolnosti -občas mě pobolívají prsa -častější navštěvování toalety -výkyvy nálady a stres -sním vše co najdu -výtok -pobolívání v pod bříšku
Tak děkuju za Rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Urtica16.7.2014 15:23

    I slabá druhá čárka na testu znamená, že test je pozitivní. Kup si test znovu - doporučuju mamatest nebo dr. Max test - ty se mi osvědčily jako nejspolehlivější - ukáží i velmi rané těhotenství a přitom nedělají "duchy". Pokud jsi těhotná,. bude čárka tentokrát silnější.

  • Všechny příznaky mohou být těhotenské, ale nemusí. Ten test co sis dělala měl dvě čárky? A jedna z nich je slabší? To znamená slabě pozitivní. Udělej ještě dnes test a pokud budou obě čárky, tak honem k doktorovi, aby zjistil, jestli je vše ok. Předpokládám, že když jsi čekala tak dlouho, dítě si necháš?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 155 odpovědí a 410 147 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist