Mám pořád výtok.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #58185 4.5.2013 10:11

Ahoj,mám problém s výtokem....mám ho nejen před menstruací ale i PO...vlastně každý den.
doktorka mi doporučila Wobenzym,jenže ten používat nemůžu (bolet žaludku-reakce) a pak mi dala Rosalgin (výplach pochvy) a ten mi docela pomohl,jenže za pár dní se objevil výtok zase,už nevím co mám dělat,aby se výtok už neukázal,je to docela nepříjmné:( předem děkuji za odpovědi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jsou ženy, které mají výtok celý život a nic na něho nepomáhá (nejedná se o kvasinky).
    pokud by se vracely kvasinky, tak omezit sladké a zařadit lactobacily - kefíry, jogurty apod.

  • Zkus vyzkoušet menstruační a slipové vložky Pompadoure. Ty by měly pomoct. Noční balení obsahuje i test na vaginální mikroflóru. Takže se můžeš otestovat před používáním a třeba měsíc po. ;-) Koupíš je na www.dedra.cz

  • Já mám výtok nepřetržitě asi od patnácti, někdy víc někdy míň, ale vesměs pořád. Když jsem byla mladší, tak jsem s tím lítala k doktorovi, ale nikdy nic nezjistil, tak mi nezbylo, než se s tím smířit. Některý ženský to takhle prostě mají a neznačí to nic špatnýho, akorát je to opruz :-(

  • Zkus nějaká probiotika ve vaginálních čípcích, je jich v lékárně na výběr dost. Já občas používám Gyntima Probiotica Forte. Ber na noc, ručník mezi stehna - čípky se rozpouštějí a tečou ;-)
    Ale jak píší holky, někdo to tak má pořád. Proto byly vymyšleny intimky. Doporučuji bavlněné spodní prádlo z obou stran přežehlené a nenosit silonky nebo hodně těsné džíny. Mýt Lactacydem, omezit cukry a alkohol.

  • Jak se tady píše s těma intimkama o těch synergetických nevím, ale na normální pozor - naopak je způsobují (zhoršují), protože uzavírají poševní otvor a vytváří vlhké prostředí. Já trpím od 5 let výtoky a toto jsem se dozvěděla před nedávnem - týden nosím jen kalhotky (častěji měním) a musím říct, že mám výtok mnohem méně! Tady píšou další rady, třeba pozor na aviváž! http://www.lpp.cz/ :-) Holky snad to vybojujem, nesmířím se s tím, že mě to bude otravovat celý život. Ne a ne.

  • Taky to některé cykly takhle mívám...:-( Jediné co je tak je asi intimka..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 151 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist