Mám strach

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29997 5.6.2011 15:43

Ahoj holky, v pátek jsem k mé velké radosti zjistila pozitivní těhotenský test. Ale včera večer jsem začala slabě krvácet s mírnou bolestí v podbřišku.MS už mám spožděnou 14dní. Je to normální? Mám strach k dokturu jdu až ve středu,děkuju za názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jdi radeji na pohotovost,at te prohlednou dajiti urcite nake leky na podporu tehotenstvi.
    Ja to zanam urcite mas strach a celou dobu na to myslis,ja to take prozila,proto moc nepremyslej a supej k doktorovi -preji ti hodne stesti at to dobre dopadne.

  • Ahoj, hlavně klídek, i když je toto asi těžké :) dej si nohy nahoru a odpočívat. Pokud je špinění tmavě hnědé jedná se asi o strarou krev, které se ti tam mohla kdykoli usadit a ted pouz vyšla. Pokud budeš krvácet i zítra ještě, upaluj hned k doktorovi. Pokud ale máš opravdu velký strach jdi okamžitě na pohotovost pro klid tvuj i mimnka :) Držím palečky at je vše ok, pak dej vědět jak jsi dopadla :)

  • Snaz se odpocivat a nic tezkeho nedelej. Ja vim z vlastni zkusenosti, ze je to hrozny,ale pokud se to ma udrzet, tak se to udrzi a pokud ne, tak to tak priroda nechtela. Drzim ale pesti at je vse ok, to ze malinko krvacis, tak to jeste nemusi byt ztraceno.

  • Souhlasím s "jessicek", nevím, jestli ti na to něco dají, když nemají těhu potvrzené krevními testy. Já jsem byla těhotná 5 týdnů, když jsem tmavě špinila a doktorka mi jen vzala krev a až byly výsledky, pak teprve mi napsala utrogestan a to jen z toho důvodu, že jsem v předešlém těhotenství potratila. Tak se drž, a ať jsi vpořádku :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 133 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist