Manželova neteř

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439912 7.3.2022 23:23

Krásný den mamželova neteř (20) je hodně....zvláštní už asi od 16 ale z jedné strany to i chápu umřela jí máma (tátu prý nikdy nepoznala) Je uzavřená a tichá když ji cokoli já manžel nebo dcera (4) která se jí bojí cokoli řeknem odpoví ironií nebo neodpoví je hodně nespolečenská když máme návštěvu vypadne ven nebo je protivná víc než obvykle mám strach že bude mít na dceru blbý vliv nechci jí vyhodit když studuje a taky nevím co by řekl manžel.........ten říká že je to tím co vše se jí stalo a že se s toho časem dostane sama (jednu dobu chodila k psychologové ale bylo to ještě horší)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi bych od slečny, která nemá maminku a táta ji umřel, jiný scénář nečekala. Zbavit se problému umí kdokoliv, ale řešit ho pramálo lidí. Tím chci říct, že víc než ji vyhazovat, byste se oba měli snažit ji pomoct, i přestože to může být velký oříšek.

    V prvé řadě by se měla cítit milována, což u Vás asi ani není možné, když uvažujete, že ji vyhodíte. Mám tetu, u které bych se cítila milována a cítila bych jakoukoliv podporu, ale taky mám tetu, u které bych se necítila vůbec dobře. Jsem si jistá, že u té druhé bych se uzavřela úplně do sebe.

    Zkusila bych toho psychologa. První ji nemusel sednout, to je někdy běh na dlouhou trať, než najdete správného.

    Přeji, ať je líp!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 417 otázek, kterým se dostalo 272 160 odpovědí a 410 149 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist