Menstruacni kalhotky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #335631 31.7. 14:04

Máte vyzkoušené menstruacni kalhotky, v nějaké levnější variantě než je třeba Snuggs? Aby se na ně dalo spolehnout? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • syd31.7. 14:35

    Mam vyzkoušený Luna Love za 800, potom nějaký nevim jaký za asi 600 a jednou jsem zkusila koupit Always jednorázový "kalhotky". No všechny naprostá katastrofa. Ty jednorázový nejsou žádný kalhotky, ale prostě hnusná plína z nejlevnějšího materiálu. Luna Love Midi na "lehkou až střední menstruaci" :-D, jsou prostě jenom trošku silnější kalhotky. V žádným případě se do toho nedá menstruovat. Jednak to končí dřív než končí dlouhá vložka, takže se v tom nedá ani sedět, a hlavně jednou mi do toho vytek silnější vodnatej výtok a měla jsem uplně mokrý kalhoty. Používám je tedy jen na špinění v okamžiku, kdy bych jinak použila třeba slipovku. Jednak ta vrstvička nic nenasaje a jednak všechny kalhotky, ať by měly sebesilnější sání, tak maj v rozkroku po stranách švy a ty švy fugnujou jako most mezi vnitřní a vnější stranou, takže jakmile se namočí ten okraj, tak to skrz okraj jde všechno ven. U vložky tohle řešej křidýlka, i když i křidýlka jsou schopný trochu krve nasát ven, ale jen slaboučce.

    Ty druhý kalhotky "na silnou menstruaci" :-D, maj tu "plínu" až po záda, ale zase, jakmile se ta bavlna vevnitř namočí, tak jednak je to na dotek hnusně mokrý a jednak bavlna má strašně silnou kapilární funkci, na rozdíl od plastu na vložce, takže se namočej okraje a od okrajů to saje na vnější straně v rozkroku všechno ven. Nemluvě o tom, že to šustí a člověk má pocit fakt tlustý plíny na zadku. Používám je tedy jen jako vrchní kalhotky na spaní, tedy maj stejnej užitek jako čínský kalhotky s tenkým igelitem na zadku, který s nima na noc střídám, podle toho, který jsou zrovna suchý, aby mi kryly, co vyteče z vložky typicky na kostrči.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 413 otázek, kterým se dostalo 272 136 odpovědí a 410 141 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist