Místo MS jen špinění, čím to může být?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #311331 19.8.2015 13:16

Ahoj mám fakt problém a nevím čím to je. Před dvěma dnama jsem měla dostat menstruaci, ale místo toho jsem měla jen takové slabé špinění a dneska nic, vážně vůbec nic! Myslela jsem, že když špiním tak už to brzo dostanu, ale jako by se po menstruaci slehla zem. A už je to měsíc, co jsem jí neměla, protože jsem to v červenci nedostala. Těhotná být zřejmě nemůžu, protože jsem s nikým nespala, maximálně o tom nevím :D Ale vůbec nevím co to znamená. Prosím poraďte mi, protože většinou tohle špinění jen tak znamená těhotenství ne? :\ Nebo jsem už fakt tak zblblá z hledání po internetu :\

  • 19.08.2015 15:04:52 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A mohu se zeptat kolik ti je? Pokud jsi dostala první ms relativně před nedávnem, tak je jasné, že nepřijde každý měsíc v ten samý den. :-) Pokud ne, tak samozřejmě menstruace nemusí být přesná jako hodinky každý měsíc ani pro ženy, které ji mají třeba 10 let. Nějaké to spoždění je normální. Pokud by přesáhla 7 dní, tak pak se mluví o nepravidelnosti ms. :-)

  • Záleží taky na tom kolik ti je a kolikátá by to měla bát menstruace. Pokud je to jedna z prvních tak to nedostaneš přesně. a tvá to měsíce i roky než se to dá do pořádku. A pokud jsi s nikým nespala tak se těhotenství opravdu bát nemusíš děvče. Pokud by to ale trvalo dýl než bys dostala menstruaci tak bych navštívila gynekologa.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 159 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist