Muze byvaly partner mluvit do nového vztahu, kdyz je v tom dite

Otázku položila: Anonymní uživatelka #335529 23.7.2023 21:13

Ahoj, mám 5 leteho syna s byvalym partnerem. Syn žije se mnou střídavě s otcem. Našla jsem si nového partnera, který se mému bývalému nelibi a dela mu zle. Zna ho z dřívější doby a z neznámého důvodu ho nema rad.
Nový přitel nedělá nic špatného. Bývalý tvrdi ze se ten muj novy k synovi nepřiblizi jinak mi syna sebere a nového pritele zničí. Ma na to byvaly nějaké právo mluvit mi do nového života kvůli společnému synovi? A ještě jeden dotaz kdy jste se sestehovali s novým partnerem když tam bylo dite? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vyhrozovani si nahravejte. Nemuze vam mluvit do noveho vztahu.

  • nemůže vám do vašeho vztahu mluvit. tohle vydrožován svědčí hodně o tom, jak on to má - není si jistá sem sebou a vztahem k dítěti a nejspíš se i bojí, že si dítě vašeho nového partnera oblíbí.
    sestěhování závisí i na dítěti. a jde o to, zda partner k vám nebo vy k partnerovi.

  • Mluvit do toho moc nema co, ja mam stesti v tom, ze ex mi do zivota moc nekeca. Sam ma novou zenu, brzo i dalsi dite, takze muze ... jinak novy partner se stehoval k nam a vse v klidu a pohode. O tom, ze mam dite vedel.hned od zacatku, rozumi si, takze tady problem nebyl.

  • syd8.8.2023 15:37

    Asi bych se zeptala toho bývalýho, co konkrétně je na něm tak nevhodnýho. Je možný, že ho zná líp než ty, a pak by nebylo vhodný nějaký varování podceňovat. Já taky udělala zkušenost, že když se o někom říká, že je zm*d, tak že i když se ke mně chová dobře, to mam lidem věřit a nemam si s ním nic začínat, protože mě pak pořádně a bez zardění vypek.

    Jestli nebude mít čím to racionálně odůvodnit, tak pak bych to ignorovala jako žárlivost či nějakou jeho osobní nevraživost. Po právní nebo morální stránce do toho samozřejmě nemá co kecat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist