Nebaví mě akce. Jsem divná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #205357 7.3.2014 19:35

Zdravím všechny.
Chtěla jsem se na něco zeptat.
Mám 17, za pár dnů mi bude už 18 a nemám ráda diskotéky. V podstatě nikam nechodím, jen občas do čajovny nebo někam sednout s pár kamarádama, ale jinak nic. Diskotéky mě nikdy nebavily, nepiju - mám k tomu své důvody, ale nevadí mi když někdo pije a já ne. Nikdy mě nebavilo tančit a dívat se na ty ožralé malé puberťáky, co si vykuřují před klubem. Prostě jsem raději doma, nebo někde s kamarádkou u nich doma, mám ráda takovou pohodičku, srandu, ale ty kluby mě vůbec nebaví. Možná si říkáte, že jsem divná, ale já za to nemůžu. Jednou za čas někam jdu, dříve jsem chodila více, ale obvykle jen kvůli jsem nejlepší kamárádce, jelikož mě přemlouvala a já se bála, že se naštve, když nepůjdu. Moc mě to tam nikdy nebavilo, na ní letí každý kluk, ona řekla počkej, hned příjdu a já tam zůstala sama na ocet. Nebylo tomu tak vždy, ale ani tak mě to prostě nebaví. Nevím, jak mám říct, že prostě nechci někam pařit :-( Raději bych zašla třeba plavat, do fitka a pak někde sednout na kafe nebo džus a nebo se bavit doma a dělat srandičky :-( Asi jsem ještě děcko, nebo já fakt nevím...Někdy mi přijde, že jsem úplně sama, že jsou všichni kolem mě prostě jiní, pořád jenom chlastají, kouří, chodí do klubů a flirtují...Co si o tom myslíte ? Díky :-) Beru pozitivní i negativní názory :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rozhodně si nemyslím, že jsi děcko. Spíš naopak mi připadá tvůj postoj k těmto věcem vyspělý. Vykuřovat před kluby, chlastat do němoty a koketovat s každým na potkání, není dospělé chování, i když oni se tak cítí 8-o
    Nemusíš dělat nic, co ti je nepříjemné jen proto, aby se na tebe ostatní "divně" nedívali. Buď svá. Rozhodně nejsi jediná a není na tom nic špatného.

  • Jsem stejná jako ty. :-) Možná jsem divná... ale nevadí mi to. Jsem kdo jsem. Nelíbí se vám to? Tak támhle jsou dveře. Buď sama sebou a nestyď se za to. Zůstaň taková. Je mnohem lepší být divná ale svá, než být jedna ovce z milionu... a ještě k tomu se necítit dobře.
    Nikdy jsem neměla ráda diskotéky, jsem abstinent, nekuřák... a nehodlám to měnit. Jsem spokojená. :-) A ten tvůj dotaz mě moc potěšil, je fajn vědět, že nejsem sama. Děkuju

  • A.t.i7.3.2014 19:52

    Ahoj, tak já jsem asi taky "divná".:-D Sice mi už táhne na 26, ale na diskotéce jsem byla jen jednou a bohatě mi tento zážitek stačil na zbytek života.:-D Když už jsem někam šla, tak stejně jak píšeš ty, někam kde se dá popovídat. A takových je nás určitě víc. Podle mne divná nejsi.;-)

  • Ahoj,z toho sinic nedělej.každý je nějaký.já to měla dost podobně.diskotéky mě nebavili a tak jsem občas zasla do čajovny,kavárny a tak.raději jsem byla v klidné společnosti a i tak jsem si užívala a byla spokojena.rozhodne nestojí za to se přemáhat někam chodit,když tě to nebaví.určité je v tvém okolí někdo kdo to ma podobně,jen jste se ještě nepotkali.mě pak "pomohlo"když jsem si násla přítele a ten měl stejné zájmy jako já.teď je mi 20 a myslím,ze z této stránky jsem měla krásne dospívání a rozhodne netrpím pocitem,ze jsem o něco přišla..třeba tě to začne bavit později a třeba nikdy(moje máma chodí po diskotékach teď :D) nikde není psáno,ze máme chodit po diskotékach

  • Ahojky ,rozhodně nejsi děcko ;) Naopak bych řekla ,že jsi už vypsělejší jak kamarádky okolo tebe :) Přiznám s ejá to mám to samé ... discotéky nemusím a nikdy jsem tam nebyla .. Ten pohled na opilé atd. nemusím. Já osobně chodím na plesy.. je to klidnější s kamarády si tam zatančím a ještě se u toho pobavíme . Nemusíme pít abychom se dobře bavili. :) Raději si také zajdu někam jen tak sednou třeb ai na to kafe .. nebo jít na brusle atd.. Jsi výjmečná :) Tak si z toho nedělej hlavu ;)

  • Ahoj, já jsem v tvém věku taky neměla ráda diskotéky apod...ani jsem moc nepila a přesně jak píšeš, zábava ano, ale třeba pokecat, zajít někam a tak... Postupem času jsem si ale ráda vypila víc (jako ne alkoholik, jen předtím jsem nepila skoro vůbec, potom tak normálně :-D ) a když je člověk už v náladě z alkoholu, tak jsem občas na diskotéku zašla a i se bavila dobře...ale jelikož jsem nikdy nekouřila a ani nechci, tak mi na diskotéce do dneška vadí to, že se tam kouří....nejhorší byl vždy druhý den, kdy všechny věci smrděly cigaretama a i polštář od vlasů smrděl...fuj :O=:O= To období, kdy jsem občas chodila ráda na disko bylo asi od 20 do 22 cca nevím přesně :-D a pak mě to zase přestalo bavit a už se mi zase nechce, i když v nekuřácké hospodě si s přáteli ráda s mírou vypiju alkohol :-) Teď už pít nemůžu, kvůli těhu, ale taky mi to vůbec nechybí :-) :-)
    Takže si myslím, že vůbec nejsi divná v tomto, jde jen o to, že většina to dělá tak si člověk myslí, že to tak má být, ale proč? Ať každý dělá to, co sám chce, co je mu příjemné :-)

  • Sem taky uplne stejná :D :D :D
    Netrap se tím :-)

  • Jsem úplně, ale úplně stejna :-) :-D

  • Mi je teda 20, na akce zajdu tak max. 3x do roka a divná si nepřipadám, ještě jsem třeba nikdy nebyla ožralá na mol, že bych si nic nepamatovala, ani o to vlastně nestojím, proč by tak ano. Takže si z toho nic nedělej ;) myslím, že je to možná i lepší.

  • Vůbec si o sobě nemysli, že jsi divná. Znám plno lidí, kteří nechodí rádi na diskotéky. Taky patřím mezi ty, co kluby, diskárny,atd. nenavštěvujou. Zaprvé nemám ráda plno lidí, kteří když jsou opilí jsou otravní, sprostí, začíná si každej s každým,... zadruhý nemusím alkohol piju jen občas stačí mi sklenička alkoholu a mám z něj skoro všude na těle vyrážku, která svědí a zatřetí nesnáším cigarety a zakouřené místnosti, jsem nekuřačka, takže mi to strašně vadí. A hlavně nestojím o to, aby mi druhej den bylo špatně, měla vopici a nebyla ničeho schopná :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist