Neustále kvíkající pejsek :(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25988 25.3.2013 22:25

Mám doma 7 týdenní štěně když mě ráno vidí kvíka tak normálně vezmu si ho a přestane pak jde spinkat ale jakmile se vzbudí kvíká celý den krom sem tam když zrovna usne na chvíli dávám mu najíst masových kapsiček nebo mléčko nosím ho hraju si s ním ale nic nepomáhá nevíte co by ještě mohl chtít?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je malý,stýská se mu,já když měla stěně byla jsem sním 24 hodin denně,než si zvykl na nový domov.Takže jsem sním usinala,hrála si atd...snaž se mu co nejvíc věnovat,a klidně sním usinej v postely potřebuje vědět že tam jsi...:-)

  • Vynucuje si pozornost, chce ho to pořádně utahat. Psa si do postele netahej, šiješ si na sebe bič, ani nevíš jak moc velký............mmch, to co píšeš výživově není nic moc. Teda spíš nic než moc, přečti si něco o výživě psů a začni ho krmit pořádně

  • to mléko bych rozhodně nedávala,můžeš mu způsobit koliku. čistou vodu. stýská se mu po mámě,za chvilku ho to přejde,;-) až zapomene.

  • koukám, že jsme udělali dobře, že jsme si vzali štěňátko až ve třech měsících, stýskalo se mu jen ten den, co jsme ho přinesli, pak už byl spokojený a to do postele taky nesměl. určitě bych si přečetla, co má takhle malé štěnátko jíst, myslím, že mlíčko moc vhodný neni a snažila se ho co nejvíc zabavit

  • Měla jsem štěně od osmi týdnů, zvyklo si během pár dní. Vzpomněla jsem si, že pokud je pejsek neklidný má se mu dát pod deku tikající budík - připomíná mu to tlukot maminčina srdce. Co se týče výživy základ by měly být granule a můžeš je doplnit tvarohem místo toho mléka, vajíčka, maso, rýže, těstoviny,... Měl by mít cca 5porcí denně. Neboj určitě si štěndo rychle zvykne. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 133 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist