Nosí se na stužkáč a maturitní ples jenom dlouhé šaty?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #324224 1.12.2017 22:48

Ahoj, ještě jme neměli stužkáč z jistých důvodů, ale brzy jej budeme mít a jsem celkem nervózní z toho, že všechny holky mluví o tom, jak si vezmou dlouhé šaty a já mám asi jediná krátké. (Zapomněla jsem zmínit, je to spojený stužkáč v podobě plesu, ale není to přístupné všem.) No, mám šaty, které jsou zepředu po kolena a ze zadu skoro po kotníky, tím pádem bych je zrovna do dlouhých nezahrnovala. Spolužačky ale pořád mluví o dlouhých drahých šatech z internetu. Takové si opravdu dovolit nemůžu. Bude blbé, když budu mít odlišné šaty od jejich? Jsou takové plesové, jako látkově a zdobením. Jsou tmavě modro černé. A chtěla jsem se zeptat, jaké šaty jste měly vy?

  • 02.12.2017 16:43:23 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys2.12.2017 8:30

    Úplně krátké bych nebrala, ale ty co popisuješ bych zařadila mezi dlouhé ;-) A podle mě se na takovou akci hodí ;-) A jak už bylo zmíněno, nemusíš být stejná jako ostatní.

  • Ne. Nemusís být jako všichni. ;-)

  • martinna142.12.2017 9:52

    Tvoje šaty budou o hodně zajímavější a určitě neuděláš chybu, když si je vezmeš. :) Sama mám jedny takové, které jsou vepředu krátké a vzadu po kotníky a mám je moc ráda. Vzala jsem si je loni na promoce, kde měly holky spíš dlouhé a myslím si, že jsem krásně zapadla. :) Cena šatů není důležitá, hlavní je, aby ses v nich cítila dobře. I kdybys měla úplně jiné šaty než ostatní, budeš originální a když se budeš cítit dobře, tak si ten večer moc užiješ. Kdybys měla jakékoliv pochybnosti, nebo dotazy, klidně mi napiš. Ať se stužkáč podaří! :)

  • takové být určitě můžou, Na mém maturitní plese měla kamarádka podobné k těm, co popisuješ :) koktejlky se nehodí, ale toto je OK. Já sama jsem takové šaty vždy chtěla

  • Není to pravidlem, že by musely být dlouhé. Já jsem měla něco podobného www.sqvele.com/novinky/cerne-saty-mady. Hlavně by to neměly být určitě mini šaty s výstřihem, na tyto události to chce něco decentního.

  • Nemyslím si, že se nosí jen dlouhé šaty. Je to jedno, pokud šaty nejsou vážně krátké.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist