Oblečení na akci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #193161 3.6.2014 17:14

Ahoj,
chtěla bych se zeptat na Váš názor. Chodím do 1. ročníku na gymnázium, které pořádá za nedlouho takovou akci, něco jako párty, kde zpívá spousta skupin, nejen ze školy a jde tam většinou spoustu lidí. Každý by šel oblečený nějak pěkně, ale aby zapadl do davu a mě a moje dvě kamarádky napadlo, že bychom si mohly vzít škrabošky a nějaké šaty, abychom byly odlišné a abychom zapůsobily na pár kluků, co se nám líbí. Myslíte si, že je dobrý nápad si brát tenhle "ohoz" na takovou akci ? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vetsinou je jakoby určené v cem se ma jit podle toho jak moc je to slavnostní. A nevim no ja bych nesla takhle odlišná kdyby nebylo uvedeno ze jde o nejake přestrojení nebo neco takového co akce vyžaduje a myslim ze by se to mohlo otočit proti vám prece jenom jste v 1 ročníku a to uz se s vama muze vest dal. A myslim si ze jde na kluka který se mi libi zapůsobit i vlastní osobnosti a vzhledem.

  • Ahoj, asi bych to moc nedoporučovala, pokud se tedy jedná o dlouhé šaty ;) . Jestli by to byly jen po kolena, tak je to určitě fajn nápad a krásně by jste vynikaly ,ale moc to nepřehánějte. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist