Oslovil mě na koupališti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #413218 20.6.2021 22:38

Ahoj,😁. Dneska bych se sem chtěla spíš vypsat, a ulovit třeba nějaký postřeh od Vás, protože nevím, jak s tou příhodou naložit. Je mi 16.
Dneska jsem šla nás ve městě na koupaliště.
(Kvůli předešlým zkušenostem s tím, kdy mě oslovili nějací s starší muži, mám z toho, když na mě takhle někdo zpustí většinou hrůzu, říkám to jako informaci, pro to, ať budete číst, co se stalo)


Ležela jsem si na dece, a najednou někdo řekl Ahoj Myslím, že to vylo, ahoj,. Prostě mě někdo pozdravil. Zvedla jsem tedy hlavu, a byl to kluk. Tak okolo 20. Jenže já jsem z těhle věcí taková nesvá. Teď když nad tím zpětně přemýšlím, tak jsemse mohla zachovat úplně jinak... Ale zpátky k ději.

Myslím, že tobyl rus, nebo ukrajinec, protože mi pak ,,říkal", že neumí moc česky. Když jsem se na něj podívala, držel v ruce limonádu, kterou koupil pro mě. Dal mi jí. A pak se mě zeptal, kolik mi je.
( a teď, jak bych Vám jen popsala moje emoce.. Byla jsem v šoku. Spíš překvapená. Vím, že stačilo se uklidnit a normálně se ho nejdřív zeptat, kolik je třeba jemu, nebo odkud je, protože vypadal mile, ale já s tímhle nemám zkušenosti, takže jsem reagovala tak, jak jsem reagovala... Nejdřív mi přišlo na mysl, že nechci, aby se o mě zajímal, tak mnou projelo opovržení. Když jsem na něj ale chvilku koukala, tak jsem zjistila, že je docela fajn.)
Jenže ze mě, místo ,,A jak se vůbec jmenuješ?. Vypadlo, spíš něco jako... mě je čtrnáct ( protože jsem se ho nějak podvědomě chtěla zbavit. On mi to uvěřil, a holky, to zděšení v jeho obličeji.. Řeknu Vám, tak rychle jako on by ode dmě neutekl ani Bolt😂.

A pak jsem nas tím celý den přemýšlela, jakou chybu jsem udělala. Teď už zase na druhou stranu vím, jak se zachocat příště, kdyby se mi něco podobnýho stalo, ale pak mi došlo, že si mě všimnul jen kvůli tomu, že jsem byla v plavkách... Nebo třeba ne? Moc to hrotim, já vim😂.
No, tak to je můj zážitek. děkuji, pokud jste dočetli až sem, a budu ráda za každý ohlas♥️😁

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 178 odpovědí a 410 168 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist