Otevřená Lučina - trvanlivost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #309684 19.5.2015 17:37

Měla bych otázečku: jak dlouho skladujete v lednici otevřenou např. Lučinu - Jarní pažitka (takovou tu ve vaničce)? Manžel na tyhle zdravé věci moc není a já sama nemám šanci to celé balení spotřebovat třeba během dvou dnů :-( A to se snažím kupovat vždy ta nejmenší možná balení :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,tyden. :-) radsi anonymne, ale jsem vyrobce Luciny a tyden je v poradku. Pokud je skladovana v lednici a uzavrena plastovym transparentnim vickem ;-) take je nutne vzdy,kdyz do ni sahnes nozem/lzickou,tak aby toto kuchynske nacinni bylo ciste,aby jsi si do luciny nezatahla napriklad spory plisni. Potom by ti mohla zplesnivet. Doporucuji take pro delsi uchovani,otevrit,namazat,zavrit a ihned do lednicky. Cim vice je otevrena a v teple tim vice se zkracuje vydrznost po otevreni.

  • Snazim se do tydne
    Mam stejny problem jako ty. Tak kupuju jen obcas ;)

  • Martasek8919.5.2015 17:53

    Lučinu, pomazánkové máslo, atd se snažím snít max do 5 dnů, obvykle je to stále k jídlu :) Ono když se to maže, tak na tolik krajíců chleba, nebo rohlíků to zase není :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 456 otázek, kterým se dostalo 272 322 odpovědí a 410 232 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist