Otravna Kamaradka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #460403 6.6.2022 13:05

Ahoj vsem mam takovy mensi problem tyka se to moji kamaradky ktera me posledni dobou strasne otravuje. Kazdy den by chtela jit ven a to nejlepe od 14:00 do 19:00(i v nedeli). Kdyz nemuzu tak se nastve a urazi a rekne cele skole ze k ní chovam strasne(i kdyz se k ni chovam slusne a hezky). Porat se vymlouva na to ze by me jeji sestra (2 roky) chtela videt a jine vymluvy. Ve skole se me rano zepta jestli muzu ja reknu ze nechci a pak se me pta jeste pri odchodu ze skoly a nakonec mi nejmin 2× vola a treba jeste prijde kw mne domu... Poradite mi prosim jak ji mam rict ze mi to vadi tak abych ji neurazila nebo co mam jineho delat. Diky predem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik6.6.2022 14:04

    Bude to těžké, ale musíš si u ní sjednat respekt. Když řekneš ne, tak stále prostě platí ne. Ale dle jejího chování to nebude lehké. Nezná dobré mravy a neuvědomuje si, že je ti to nepříjemné. A pokud to nepomůže, tak bych jí pak začala ignorovat.

  • V takových chvílích vyšla moje mamka ven a řekla, že se musím učit.. nebo mě potřebuje abych doma pracovala, nebo prostě mám jiné plány.. ze mě potrebuji 😀 je fajn si změnit telefon, nebo dát do blokace když to tak vadí... a ve škole? Prostě promin ale nemůžu už něco mám, nebo musím pomahat doma

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 159 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist