Ovulace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #158932 3.3.2014 13:54

Ahoj holky,mám na Vás tady dotaz,protože určitě máte větší zkušenosti. Chtěla bych se zeptat,když pominu ovulační testy,jak na sobě a jestli poznáte ovulaci. Já jsem ji nikdy nějak extra nepociťovala,ale až teď v poslední době zhruba asi půl roku na sobě pozoruji,že mě trochu píchá v podbříšku,jsem unavenější malinko,nic závratného a hlavně mám vždy výtok. A pokaždé,kdy bych podle menstruačního kalendáře tady měla mít ovulaci. je to možné? Jsou možné takové příznaky,bolesti podbříšku,výtok a i bolesti prsou? díky moc za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • babillage3.3.2014 14:08

    Ja mivala vyrazne vetsi a celodenni chut na sex :-D
    Nic dalsiho jsem nepozorovala (ale je pravda, ze nijak zavratne jsem se dalsimu pozorovani nevenovala).

  • Co popisuješ, klidně ovulační příznaky být mohou.
    Já osobně na sobě nepociťuji během OVU nic. Žádné píchání v podbřišku, ani zvýšená chuť na sex (tu mám spíše hned po MS), ani bolesti prsou (ty mám zase před MS) a že OVU vůbec mám jsem si potvrdila měřením BT několik cyklů.

  • Já jsem ovu taky vždycky cítila jako píchání v pdbřišcích, asi to bude ono. Bývá to prý spíše u štíhlejších žen, a teď, když mám po porodu kila navíc, už nic necítím 8-.
    A řidší výtok má být při ovu taky. :-)

  • mívávám píchání v podbřišku směrované na jednu stranu, obvykle každý měsíc jiná než ten předchozí. k tomu bílkový hlen. prsa mně nebolí, ty někdy jen před ms. ale jak už padlo - větší chut na sex :-D a rozhodně mám víc energie. asi nejvíc za celé období ms cyklu. těsně před ms naopak nastává útlum a únava. a i třeba lepší plet :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist