POMOC S HÁČKOVÁNÍM

Otázku položila: Bývalá uživatelka #55478 18.3.2013 11:10

Dobrý den,
moc se líbí háčkování a chtěla bych se to naučit,ale nevím jak na to......koukala jsem na videa a četla návody na háčkování, ale moc se v tom nevyznám......většinou je to vše psané ve zkratkách a nevím...... myslím, si že nejlepší je to vidět na vlastní oči a nechat si i tak poradit, tak se ptám maminky........ nenašla by se tu nějaká maminka, která by mě to naučila???? Moc bych Vám za to byla vděčná , jsem z Prahy 10 a pokud máte děti, nevadí ...mám také ,dvě dcerky ..tak se aspon zabaví :-)

Děkuji moc za případné rady a za ozvání :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky :) taky jsem začátečník samouk... a potřebovala bych vysvětlit začátek háčkování... řetízek umím, ale pak nevím, kam píchnout ten háček :( a taky neumím "udržet" stejné utažení ok :/ Tak pokud bys někoho sehnala, dej vědět :) já jsem z Phy 4 a miminko teprve čekám (rodím v dubnu).

  • Ahoj holky, háčkování je vážně jednoduchý, dá se to naučit doma - z vlastní zkušenosti. Třeba tady na youtube je kanál, kde paní všechno vysvětluje od úúúplného začátku : http://www.youtube.com/playlist . Pohled je víceméně jen na háček, takže je všechno do detailu vidět. Doporučuji dvakrát shlédnout jedno video, zkusit. Pokud to nejde, tak znova video, případně i zpomalit.... Já většinu zvládla "okopírovat" z videa hned napoprvé. Jinak s utahováním ok má problém ze začátku každá - je to o praxi. První čepička bude divná, ale druhá už bude ok. A poslední rada taky neumím číst ty různý návody, ale na youtube je takových videí, že jsem se to zatím nepotřebovala učit. Hodně štěstí se zkoušením přeji :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist