Pečená uzená krkovice - recept

Otázku položila: Anonymní uživatelka #179703 1.10.2014 14:40

Ahoj, jsem začínající kuchtík a potřebovala bych radu - chtěla bych zkusit upéct uzenou krkovičku, jako příloha bramborový knedlík a zelí.
Mám kus uzeného krku vcelku necelého půl kila, chtěla bych to dát do zapékací mísy, česnek, trochu vodu a upéct to - mám to nechat vcelku nebo to nakrájet na silnější plátky? Zase aby to nebylo vysušené, když to bude na plátky, a pokud to bude vcelku, pustí to zas aspon trošku štávy..poradte, prosím :-)

A ještě k tomu zelí, chtěla bych udělat to sterilované ze sklenice - máte nějaký dobrý a snadný recept?
Díky za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 515 otázek, kterým se dostalo 272 526 odpovědí a 410 418 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist