Počítá se to již do nevěry?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376064 13.10.2017 12:21

Ahoj, jsme spolu s přítelem teprve asi dva měsíce, ale jelikož já nastoupila na vysokou školu, tak se vídáme jen třeba 1-2x týdně. No a samozřejmě vysokoškolský život tady zatím není jen o učení, takže jsou tu různé akce, křest prváků a tak. Tam je vždycky dost kluků kteří mi i přijdou třeba milí nebo v pohodě a já si potom tak nějak neuvědomuju, že jsem vlastně zadaná. Možná je to tím, že se vídáme tak málo a že mi prostě chybí to pohlazení a objetí. Nikdy jsem se s žádným nevyspala, to ne, ale třeba pusu jsem mu dala a já tak nějak nevím, jestli se to dá počítat jako nevěra. Byla jsem opilá, ale to mě samozřejmě neomlouvá. Ovšem špatný pocit nebo svědomí z toho nemám. Neberu to nějak vážně, jen nevím jak by se k takové informaci třeba postavil on.

  • 13.10.2017 12:58:09 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 13.10.2017 12:58:09 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zkus se na to podívat, jak by se to líbilo, kdyby totéž dělal přítel Tobě. to ti hodně napoví jak to máš brát.
    asi by jsi nebyla nadšená, kdyby dával pusy jiným holkám než Tobě, že? ;-)
    takže neberu to vyloženě jako nevěru, ale chlap by z toho většinou nadšením neskákal, že jeho holka dává pusy jinýmu chlapovi.
    a bohužel pokud máš problém se pod vlivem alkoholu kontrolovat, aby jsi se udržela, tak bud se domluvit s kamarádkou, aby tě případně "udržela na uzdě", nebo nepít tolik.

  • Kamkri13.10.2017 14:47

    Beru to tak - pusa na tvář, případně letmá pusa na rty (při přivítání/loučení) není nevěra. Významnější pusa, líbání, objímání/hlazení za mě už nevěra je.

  • full.avl13.10.2017 12:58

    Jelikož jsi zadaná a vykusuješ se s jiným, tak ano, jsi nevěrná.

  • Pokud nejsi schopná mít normální vztah a podle toho se chovat, tak se na to radši vykašli a nech ho najít si někoho, kdo za to stojí. Mnohem lepší teď než třeba po roce "vztahu". Pokud už teď ti líbání a flirtování přijde v pořádku, pak je otázka času, než se s někým vyspíš. jinak jednou až dvakrát týdně není "jenom", je to naprosto v pohodě a řekla bych akorát.

  • Nevím jak to mají ostatní, jsem dlouhodobě zadaná, ale už od začátku vztahu mám zamknuté srdce jen pro toho jednoho, jen pro toho mého. Nedokázala bych se líbat s cizím. Nedívám se na žádného kluka jako na potencionálního přítele. To neznamená, že nemám kamarády, ale neflirtuji a ani to nezkouším, nemám důvod. Ty očividně máš, takže zkus přehodnotit svůj dosavadní ,,vztah,,.

  • Zdravím, potřebovala bych se přesvědčit o tom, jestli je mi manžel opravdu nevěrný, když odjíždím na delší pracovní cesty. Máte prosím dámy některá zkušenost s instalací skryté kamery do domu?

  • Skrytou kameru v dnešní době můžete koupit téměř v čemkoliv co běžně najdete doma. Já jsem to vyřešila pomocí skryté kamery v hodinách na stěně. Potvrdilo se mi přesně to, čeho se obáváte.

  • Mohla bych se prosím zeptat, kolik vás stála kamera ukrytá v hodinách na stěnu? Já se toho tak nějak také bojím, ale zase potřebuji to vědět...

  • Koupila jsem hodiny na stěnu s kamerou za 4200 korun od https://www.1obchod.com/106-nastenne-hodiny-s-wifi-ip-kamerou.html Mají je skladem, takže je můžete mít rychle doma. Líbí se mi na nich ta jednoduchost instalace . Balení obsahovalo i paměťovou kartu, takže ji nemusíte dokupovat zvlášť.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist