Pole dance

Otázku položila: Bývalá uživatelka #137809 7.6.2015 12:56

Ahoj, chci se na léto zapsat na lekce tance pole dance. Tančili jste jej někdo? Chtěla bych vědět, jak je to s náročností, zda vás to bavilo a podobně. Nejsem si totiž pořád jistá. Miluju posilování a ten tanec se mi hrozně líbí. Co myslíte, je snadné se jej naučit? O.o

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky jsem to vždycky chtěla zkusit, ale ještě jsem se k tomu neodhodlala. Ale mám kamarádku, co to už asi 3 roky cvičí a je fakt spokojená. Je to teda dost náročné, ale zase se u toho fakt posílíš a zpevníš a je to zajímavé. Podle mě jsou základ svaly - pokud je máš, tak to půjde a nebude to tak těžké...;-)

  • Všechno se dá, když chceš :) Já jsem se poprvé zapisovala bez svalů a s BMI 25 :D Byla jsem neschopná na jakékoliv točky, ale bavilo mě to, i když to bylo náročné. Po roční pauze jsem se k tomu vrátila na 1 semestr, svaly opět žádné, váha taky žádná sláva - ale fascinovala mě ta změna, porovnání paží na začátku a po těch 3 měsících. Krásně vyrýsované svaly, takže už jsem se nebála vzít na sebe šaty s tenkými ramínky apod. A hlavně ti to zvedne sebevědomí, protože tenhle sport je dokonale ženský a sexy ;)

  • starší tema, ale znovu otevřu. Taky bych chtěla jet na pole dance. Jaké to je? Opravdu musím mít sílu v rukách a nohou, jinak to nepujde?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist