Pomáhá jen jí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179234 22.8.2021 7:29

Dobrý den, jsem v práci, kde pracujeme fyzicky, že to není sedavá práce. Jsme tři, když je potřeba udělat práci, beru to automaticky, že se ta práce udělat musí. Druhá spolupracovnice hledá důvody proč to teď nejde a proč se to dělat nemusí a různé výmluvy. Třetí spolupracovnice pomáhá jen jí. Když požádám o pomoc, protože je toho někdy hodně, tak pomůže, ale tak odbytě, nebo nepomůže.
Už jsem ji to řekla, ale pokročila jen rameny, odpověděla hmm a potom se usmívala.
Jak byste to řešily? Když vidíte, že vy jste na práci samy a druhé, která hledá výmluvy proč to teď nejde atd..se pomáhá?
Nadřízené to říct nemůžu, protože by se to kolegyně dozvěděly a tím víc by mě to tady sníst.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik22.8.2021 7:32

    Jsou to nejspíše kamarádky a tebe do kolektivu nepřijaly. Já bych se jí nedoprošovala a byla bych samostatná jednotka. A když to nechceš řešit s vedoucí, tak není šance na nápravu. Je jediná možnost, najít si jinou práci.

  • Já nemám z kolegyň strach, takže bych to vedoucímu řekla, od toho tam je. To se máš strhat, jen aby ostatní dámičky si mohly dát nohy nahoru a braly stejný prachy jako ty? :-o

  • Ja bych to udělala úplně stejně jak píše Francy, nebo macicekkajik. Nebo další možnosti můžeš zkusit udělat si jen svoji část prace a na zbytek se vykašli, ad si to frajerky dodělaj sami. A opravdu bych pak šla za vedoucim a řekla mu že už tě opravdu nebaví dělat práci za ostatní. A říct nadřízený že jinak najdeš jinou praci. Přeci pracovních míst je dost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 426 otázek, kterým se dostalo 272 172 odpovědí a 410 161 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist