Pořízení tabletu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #171710 11.11.2014 2:08

Ahoj, uvažuji o koupi tabletu asus transformer, ale teď nevím jestli s 3g nebo bez. Bude to můj první tablet. Našel by se tu někdo kdo to má doma s 3G a vysvětlil mi to prosím ? Všude se docitam jak lze internet mit. Jde mi o to že dosud mam sony experii a platím si net v tel. a takhle bych teoreticky jen prendala simku do tabletu a mohla být na netu, volat, posilat smsky mít prostě vše pohromadě nnebo mi tím volat a ostatní nepůjde a půjde jen Internet?
Děkuji moc za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Áno áno. Budeš to mať ako obrovský telefón... Takže. Pôjde všetko telefón sms internet všetko.

  • ad 3g - pokud se pohybuješ jen doma, tak je pro tebe zbytečností. pokud ti jde o připojení na net někde venku, tak se dá udělat i z telefonu přípojný bod který nahradí Wi-fi (přesněji se k němu připojíš jako k wi-fi).
    volat s tabletem je nic moc - muselo by být hf, jinak držet tablet např. 7" u ucha je dost "brutus". a co se toho volání týče, tak ne každý tablet toto podporuje.

  • Akurát to s tým wifi z telefónu ti musí aj pasovať tablet, rýchlosť všetko. To neni len tak pripojím sa hoci k akému telefónu to by musela mať fakt dobrú mobilnú dátovo možno neobmedzenú sieť.. A vôbec. To si treba zistiť presne nie len takto dohady. A kazdy 3g tablet to podporuje teda je to ako telefón. Preto je tak označený. Dosť si ju domotala, zakladateľku myslím. Ja len že nech dievča zle nekúpi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist