Potření buchty zakysanou smetanou
holky kuchařky jsem z toho blázen,v receptu na buchtu je napsáno po upečení buchty, což mám už,namažte zakysanou smetanou.No a to se mi nezdá, to je zakysaná smetana ta normální,zdá se mi to že to bude na buchtě nakysle, nebo je tím myšlená sladká zakysaná smetana-teda jestli vůbec existuje díky kuchařky
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
26.1.2013 14:21
Znám jen jednu zakysanou smetanu, žádná sladká není. Třeba jak se to pomaže a pak do toho kousneš, tak se ty chutě sladké buchty a kyselé smetany spojí. Když máš ten studený dort ze zakysané smetany, piškotů a ovoce, tak to je taky dobré, ale je fakt, že do toho já přidávám trochu cukru.
-
26.1.2013 19:29
Žádná kysaná smetana není sladká
Neboj se toho, chutě se krásně spojí a bude to výborné. Hlavně tu smetanu nekaž cukrem -
26.1.2013 14:59
také dělám takovou buchtu, nahoru se může dát i obyč bílý jogurt, posype se to skořicí, spodek je sladký dost-a je to moc dobré, právě ta nakyslá chuť tomu dodá takovou svěžost-nebo jak to popsat..Samozřejmě se i zakysaná smetana může osladit, ale pokud je dost sladká buchta samotná, tak je lepší nesladit, ale samozřejmě záleží na chuti každého, leda zkusit namazat jen kousek a ochutnat.