Práce přes ÚP

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532580 24.4. 11:42

Zdravím, jsem už měsíc na ÚP, hledám si práci, ale všude, kde se hlásím mi nabízí práci s pracovní dobou do 16, 17 nebo 18 hod. a zkrácený úvazek oni nechcou, To mi vždy řeknou až při výběrovém řízení, jaká je pracovní doba. Ale já takhle pracovat nemůžu, vyhovovalo by mi od 7:30 do 14:30., protože mám malé děti a manžel pracuje ve 3 směnném provozu nebo někdy 12 ti hodinové směny a prarodiče nemáme. Má otázka zní: nabídl vám úřad práce nějakou práci na zkrácený uvazek? Předem děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • syd26.4. 10:50

    Jsem na pracáku přes rok, před tím jsem byla taky tři čtvrtě roku a v životě mi pracák žádnou práci nenabídnul. Taky jsem si hledala na částečnej, ale je to bída. Taky jsem zkoušela, jako ty, hlásit se na pozice, který inzerujou jako full time, a až na pohovoru si říct o zkrácenej. Na prvním pohovoru z toho byli překvapený, ale pohovor pokračoval a nezavrhli to hned, na druhým pohovoru byl po tomto oznámení pohovor hned ukončen, a tak jsem před třetím domluveným pohovorem napsala HRce, že chci zkrácenej, a ta mi vysloveně vynadala, že jsem to měla říct dřív, že když firma nabízí plnej úvazek, tak chce jen plnej úvazek a že zdržuju zbytečně jí i klienta. Tak jsem se od tý doby už na plný úvazky radši ani nehlásila.

  • MagdaRadilka8středa 6:57

    Přes úřad práce si dobrou práci nenajdeš. Musíš se snažit sama. Já jsem tam byla kdysi a byla to katastrofa. Už nikdy víc. Teď už se mě to snad týkat nebude, protože mám vlastní firmu, ze které mě nikdo nevyhodí. Jedině, že by se mi přestalo dařit, a to snad taky nehrozí. Založení OSVČ přes https://www.sidlofirmypraha5.cz/sluzby/zalozeni-osvc není nic těžkého, tak to zkus taky. Postavit se na vlastní nohy je to nejlepší, co můžeš udělat Rozhodně lepší, než být na ÚP.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist