Právník a tetování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #476324 1.8.2023 11:53

Ahooj, zajímal by mě váš názor. Jdu studovat na vysokou školu práva, jenže mým snem vždy bylo si udělat nějaké tetování. Myslíte, že by to mohlo nějak omezovat mojí budoucí kariéru z důvodů různých předsudků? Samozřejmě nechci si vytetovat celý rukáv, ale něco menšího. Třeba nějaký nápis v okolí zápěstí atd.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Volte pro tetovani misto, ktere jde lehce zakryt odevem a nebude videt (jak v lete, tak v zime).

  • pokud později budete pracovat v soukromé praxi, je to vaše věc, ale jsou místa/firmy kam vás s viditelným tetováním nepřijmou nebo by jste musela nosit celou dobu dlouhý rukáv, aby se skrylo. navíc ne každý klient je tomuto naklonen a to i v dnešní době.

  • Sáma mám nekolik tetování. V dnešní době vůbec žádný problém. Samozřejmě by to nemělo být obscénní nebo politické, jinak dnes absolutně žádný problém. Můžete mi také poslat zprávu, moje nejlepší kamarádka má tetovací studio

  • Dneska v tom nevidím problém. Naopak když jsem s bankéřem od julu.cz/investment-offer/ řešila investice do půjček, tak mi přišlo fajn, že je to normální člověk s tetováním. Naopak nemám moc ráda takové ty sešněrované lidi, co se berou zbytečně moc vážně a tak dále. :) Prostě taková ta lidská pohodička a člověčinka. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist