Přírodní vůně v bytě

Otázku položila: adynka88 10.7. 19:23

Ahoj holky, v poslední době jsem se začala zajímat o přírodní věci, proto mě zajímají i přírodní vůně do bytu. Jaké formy používáte a co vám nejvíce voní? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja pouzivam vonne tycinky, sandal wood - ne casto ale treba pred navstevou nebo na domaci pohodu.. Jinak do difuzeru davam vonne olejicky - v zime kdyz se topi nebo v lete kdyz je scuhy vzduch, oblibena je levandule, eucalyptus apod. Kdyz teba vytiram nebo peru, davam par kapek i tam. Za mne je to dostacujici, jine vonavky nepouzivam. Ani na zachode. Kamaradka rika, ze to u nas doma vonni cistotou, tridime odpad (plasty papir) vcetne kompostu z kuchyne, hodne vetrame.

  • Bohunka12322.7. 10:44

    já osobně také miluju přírodní vůně do bytu! Používám různé formy, záleží na náladě a situaci. Mezi mé oblíbené patří esenciální oleje v difuzéru, vonné svíčky a také vonné tyčinky.Mohu ti doporučit vykuřovací směsi od značky JungleWay, jejich vůně jsou opravdu jedinečné. Tyto směsi obsahují kvalitní přírodní ingredience a při vykuřování vytvoří nádhernou a uklidňující atmosféru v bytě.Pokud máš zájem o konkrétní vůně, velmi se mi osvědčily například směsi s levandulí nebo šalvěji bílé . Každá z těchto vůní má své specifické vlastnosti a krásně provoní tvůj domov.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 384 otázek, kterým se dostalo 272 074 odpovědí a 410 112 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist