Přítel mě přestává přitahovat..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438713 8.2.2022 21:58

Ahoj holky,chci poradit..
Mám přítele (23),mě je 21,jsme spolu od mých 16ti,před rokem jsme spolu začali bydlet a do té doby to bylo všechno ok..
Od sestěhování se začal chovat jako čuně..Vždycky krásně voněl,choval se hezky...
A teď najednou je úplně jiný,logicky nechci aby doma chodil "načančaný" a nevím co všechno,jen mi vadí,že po sobě přestal uklízet,jeho oblečení se válí kde může,vypije vodu z jedné skleničky a pak si bere novou,tak samo s hrnkem na kávu..Talíře okolo jeho počítače jsou taky peklo..Nepomáhá mi vůbec s ničím...Kolikrát se ráno probudím,jdu na záchod a není spláchnuto..Když koukáme na film,tak u toho pšouká,krká,hrabe se v nose pak si to strčí do pusy a hned potom dokonce vytáhne své "nádobičko" a řekne mi,ať mu to udělám pusou..Přes týden se osprchuje po práci ale od pátku do neděle o koupelnu ani nezavadí,nevyčistí si zuby,nic..A to že chodí doma nahý mi taky už leze na nervy a absolutně mě to znechucuje,Jednou za čas by mi to nevadilo ale vidět to pořád,není už tak "sexy" jak si on myslí..A o sexu ani nemluvím,nutím se do něj a není mi to příjemné..Samozřejmě jsme se o tom bavili,hádali,dva dny to bylo v pohodě a pak zas to samé..Nechci od něj odejít,miluju ho,je vtipný,hodný,moje rodina ho zbožňuje..Ale to co se děje,mě absolutně znechucuje..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik9.2.2022 8:27

    Ono to nemusí být ani psychické, ale jen se projevila jeho pravá stránka. Přeci jen, když spolu nebydlíte, tak je člověk zamilovaný, těšíte se na sebe, až se uvidíte a co si budeme povídat "Nové koště dobře mete". Pokud se dva jen scházejí zamilovanost vydrží déle. Ale jak se lidé k sobě sestěhují projeví se vše, co v člověku je. Zda je čistotný či bordelář, všechny zlozvyky a navíc přichází stereotyp, který zamilovanost zabíjí a sundavá růžové brýle, kdy nám ty chyby dříve nevadily, ale teď nás začnou rozčilovat. A při sestěhování se teprve ukáže, zda to přejde v lásku nebo zamilovanost odejde a je to vše pryč. Promluvte si, dříve či později na tom váš vztah ztroskotá.

  • Nejprve bych zjistila, zda nemá nějaký psychický problém. Dokážu si představit, že člověk například s depresí nemá chuť o sebe pečovat. Pokud by však šlo pouze o jeho lenost spojenou s tím, že už vás má jistou… Řekla bych mu na rovinu, že buď se tohle změní nebo odcházíš… Žít s takovým člověkem tě nebude dělat šťastnou. A to ani nemluvím o tom, že jednou byste v tomhle vychovávali děti

  • Marlena14.2.2022 12:44

    Já bych se na to asi vyprdla, ten vztah nemá perspektivu. Polož si otázku, je takový vztah na svatbu a takové to dokud nás smrt nerozdělí? Pokud to není na svatbu, tak to je na rozchod. Raději teď než rok po svatbě, příp. až budete svázaní majetky, dětmi apod. Jestli už taky neprožíváte takový ten přechozený vztah. Šla bych o dům dál.

  • Fuj, takového primitiva bych pustila ihned do oběhu. Jsi mladá, určitě si najdeš nějakého civilizovaného muže, co se umí chovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 424 otázek, kterým se dostalo 272 168 odpovědí a 410 159 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist