Problém s libidem.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438342 4.1.2022 11:03

Ahoj holky,chci se zeptat..
Je mi 23,4 roky jsem ve spokojeném vztahu ale v poslední době mám nějaký problém sama se sebou..
Přestala jsem mít absolutně chuť na sex a i na masturbaci.Nic mě teď nevzruší ať se snažím jak chci.Přítel mě nepřestal přitahovat a nemám teď žádné psychické problémy,antikoncepci neberu a ani jiné léky.
Mým sebevědomím to taky není,vždycky jsem byla "baculka" ale cítila jsem se ve svém těle dobře,ještě když mi přítel říkal že je rád že má holku kterou má za co chytit a nikdy na mojí obezitu nějak nenarážel.
Nevím co se najednou stalo,nevzrušujou mě filmy pro dospělé,ani masturbace,ani vlastní představy a dokonce ani přítelovy doteky..
Přítel to ví a nejednou se snažil o nádherný večer,kdy nachystal jídlo,romantiku a pak se snažil o krásný sex..Ale ani to na mě nezabírá..
Začínám z toho být už zoufalá a on taky..Nechci aby si kvůli tomu našel jinou,on říká že ani jinou nechce,že to spolu budeme řešit i kdyby to trvalo rok..
U lékaře jsem s tím byla ale on mi řekl jen že to tak v dlouhém vztahu bývá a doporučil mi nějaké vitamíny..Logicky vím že v dlouholetém vztahu už na to pak nemáte chuť pořád,u nás to přestalo po 2 letech ale i tak byl ten sex úžasný..Teď mě ale nevzrušuje nic a nikdo a já už jsem z toho v p*deli..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 425 otázek, kterým se dostalo 272 169 odpovědí a 410 159 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist