Problém s veřenýmy záchody

Otázku položila: Bývalá uživatelka #57883 19.5.2013 17:53

Krásný podvečer, potřebovala bych poradit, vždy když už musím jít někde na záchod ( škola, na nějaký akci..) mám problém potřebuju mít klid a nejlépe aby tam nikdo nebyl a ani nečekal až budu hotová. A když třeba vážně potřebuju tělo si prostě zamane, že to budu držet v sobě, protože tam někdo je. Je to utrpení vůbec nevím, jak se mám přesvědčit a "nebát se" a prostě to brát jako normální věc a když pořebuju tak potřebuju. Děkuju všem za rady!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Chápu tě, jak to myslíš... Zkus si postupně zvykat :) Když budeš třeba ve škole na záchodech, taky přece budeš slyšet jiné holky. Zkus si vsugerovat, že jim to nevadí, ony to neřeší, že to nebudeš řešit ani ty. Navíc u nás ve škole to bylo tak, že o přestávce byly všechny dámské záchodky přecpané a stejně jsi nevěděla, kdo vydává jaké zvuky a nesledovala, jak dlouho v kabince je.
    Prostě si nějak postupně tu bariéru odbourávej, ber to tak, že když jsi na wc doma, taky někdo může stát za dveřmi. Stejně tak, jako ty můžeš slyšet jiné/stát jim za dveřmi.
    Uvidíš, že to bude časem minimálně lepší. ;)

  • Musíš si říct, že nikoho tvoje prdíky a čůrání nezajímají. V tomhle je příroda spravedlivá, dělají to úplně všichni, je to přirozená věc. Nejdůležitější je opustit toaletu čistou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist