Problémy s přítelkyněmi ( kamarádkami )

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531980 23.6.2023 20:16

Dobrý den, obrátím se na vás s prosbou protože už vážně nevím co dělat. Před pár dny jsem si vytvořila fake účet na Instagramu abych mohla špehovat a psát lidem, kámoška ho měla taky. Jeden den jsem začla psát jedné své spolužačce fakt hrozně a dokonce jsem ji i nadávala, takhle jsem to udělala ještě u 2 holčin. S tou holkou jsme si dali slib že to nikomu neřekneme. Bohužel mě zradila a rozkecala to úplně všude, ano, sice jsem to neměla dělat aby kdyby to neřekla tak by se mi nemusel zkazit celý život. Včera jsme byli na výletě s těma kamaradkama a já jsem šla s takovou tou odstrčenou ( myslím to tak že ji nikdo neměl rád a pomlouvali ji ) protože mi ji bylo líto, a chtěla jsem ji udělat radost. Ta kámoška která se mnou vlastnila ten účet tak šla s tou největší drobnou a s mojí hlavní nepřítelkyní, predpovidam že byla na mě nasrana když jsem s ní nesla, ona ji to řekla a rozkecala to všem holkám které napsala i ona. Bohužel jsem z toho všeho vyšla špatně jenom já, ne že bych byla zlá ale ona to řekla a vše shodí na mě, vždycky sliby plnila a měli jsme se k sobě blizko, moje nejlepší kámoška byla pryč v Turecku na nějakou dobu. Jakmile se to dozvěděla tak to se mnou ukončila jako většina hokke z naší třídy, jelikož jsou u nás hrozny drbny tak vím že se ti ve skole rozkecá rychlostí blesku. Chtěla jsem se jim omluvit zrovna ten den kdy jim to ta moje blízká kamarádka řekla, protože jsem si ten den předtím večer uvědomila že jsem udělala chybu, měla jsem jim napsat už večer protože by se ti tak nemuselo zvrtnout, jenom jsem chtěla napsat na papírek co bych řekla, protože většinou píšu kraviny, teď vypadá že se se mnou nikdo už nebude chtít bavit a fakt nevím co mám dělat. Zkoušela jsem usmíření ale furt nic. Už mi nikdo nezbyl a už fakt nevím co dělat protože se mi teď poslední dobou kazí život a zhoršuje se to dál a dál, můžete mi prosím poradit jak to dát do pořádku nebo aby jsme se spolu začli bavit ? Potřebuji co nejdříve jsi odpověď prosím. Děkuji přeju všem krásný zbytek dne.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nezlob se, ale nechápu, proč jsi to dělala. Špehovat a psát lidem? Co jsi čekala? Nejsem už teda ve školním věku, ale představa, že mi nějaká kamarádka bude psát z nějakýho fake profilu hnusné zprávy, tak tedy nevím, tak to pro mě není kamarádka... Je sice hnusné, že tě "kamarádka" zradila a vykecala to, ale víš, co je to Karma? Nepřeji ti nic špatného, ale tohle se asi nebude napravovat lehce, ne hned. Být na tvém místě, omluvila bych se všem, z očí do očí...jestli to ale vrátí důvěru, to těžko říct. Každý se musíme ze svých chyb učit. Přeji ti, aby se vše brzy urovnalo a už takové kraviny nikdy nedělej.

  • To jsi asi psala všem, ne? Jinak si neumím představit, že by se s tebou nikdo nebavil.
    Všem koho se to týkalo se omluv, že toho lituješ. Ale nečekej, že ti hned jen tak odpustí! Ztracená důvěra se jen tak získat zpět nedá, možná už nikdy.Každá akce má také reakci.
    Taky se z toho pouč a zapracuj na svém chování. Není normální ostatní špiclovat a urážet. Asi máš nějaký problém - vyhledej odbornou pomoc, nejlépe psychologa, psychiatra. Najděte příčinu a zapracuj na tom.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist