Rada ohledně Masáže prostaty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531078 17.2.2023 11:09

Ahoj všem , viděla jsme rozhovor s nějakou sexpertkou která mluvila o tom že při stimulaci prostaty když se dobře udělá a chlapovi se to líbí muže chlap zažít bouřlivý orgasmus. Chtěla bych to s partnerem zkusit ale vůbec nevím jak na to 😁 zajímalo by mě jestli je lehké tu prostatu nahmatat ? A jestli je možné to dělat například s kondomem na prstu ( ať už pro lepší průnik dovnitř tak i kvůli nějaké nepříjemné nehodě kdyby náhodou 😁😁) a když už budu u vnitř a začnu tedy masaž té prostaty co dělat s penisem aby to mělo požadovaný účinek ? Mohu ho například uspokojovat orálně , rukou nebo jen tak hladit ? Chtěla bych vědět radu od někoho kdo to doma praktikuje beru všechny informace ktere mi k tomu můžete předat 😁😊. Předem děkuji🙂

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi by prvně chtělo zjistit jestli o to bude partner stát? Já toto navrhnout tomu mému tak si poklepem na čelo a řekne, že jsem se zbláznila.
    Jinak určitě je lepší mít latexové rukavice, z hygienickych důvodu. Použít lubrikační gel či olej. S penisem je jedno co budete dělat, orál u toho určitě ocení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 156 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist