Skladování domácích příkrmů

Otázku položila: Bývalá uživatelka #17849 23.10.2015 8:52

Ahojky holky prosím o radu.když uvařím pro malou příkrm jak dlouho ho můžu skladovat v lednici?já jsem dala první den hned po uvaření,druhý den...a zbylo tak přemýšlím jestli lze i třetí den nebo raději ne.díky za odpovědi :-)

  • 23.10.2015 10:42:18 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8923.10.2015 9:02

    Řekla bych, že třetí den by to mělo být ještě k jídlu. Já dávala teda 2 dny to samé, třetí den i mně vadí stejné jídlo, tak jsem dala 2 dny a pak zase něco jiného :)

  • dávala sem jídlo ten den a maximálně druhý. pokud sem uvařila hodně, raději sem hned první den dala do mrazáku jednu porci. to jídlo 3.den už přeci jen není nic moc.

  • tiež mam systém: jedlo 1 den vydrží v chladničke, na tretí den ho už nedávam. Ak navarím viac, dám do mrazničky. Včera som napr. robila telacie masko a to som si urobila do zásoby do mrazničky. Maso by sa asi ťažko robilo každý deň čerstvé také malé množstvo.

  • Třetí den sice bude k jídlu, ale výživová hodnota nic moc. Taky uvařím, zbytek do ledničky na druhý den, ale víc už ne. Pokud vidíš, že toho máš na víc dní, dej si jednu porci rovnou do mrazáku. Já to tak dělám. A potom, když jsem pryč a nemám čas uvařit, to vytáhnu a po rozmražení hned spotřebuju.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 456 otázek, kterým se dostalo 272 323 odpovědí a 410 234 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist