Slabě růžový výtok

Otázku položila: Bývalá uživatelka #79781 28.9.2013 0:00

Holky už si asi nademnou klepete a říkáte si zda jsem normální, ale mám další dotaz :D
Ted , když jsem šla na záchod, tak jsem na toaletním papíru objevila hustý výtok ten ted mám( ale byl slaboulince růžový ) jak jsem psala jsem těhotná(včera a dnes pozitivní TT, ale k doktorovi jdu až v pondělí .
Mám se něčeho obávat? docela mám strach

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych radši šla, nemusí to být nic strašného - při uhnizďování a ze začátku se to stává a je to vcelku normální, ale já bych šla. Hlavně bych byla v klidu. Mě tenkrát napsali Ascorutin - proti krvácení a ještě jeden prášek a teď i kdybych se stavěla na hlavu tak si nevzpomenu jak se jmenovali, ale je to na udržení těhu - hormony, jakože pro jistotu. Alespoň budeš mít klid, když tě zkoukne doktor. jinak bych lehla a ležela do pondělí, pokud nemáš nemocnici v dosahu.

  • Slabe ruzovy nebo nahnedly vytok zejmena na zacatku tehtenstvi nic neznamena maximalne to ze se uhnizduje vajicko, je to normalni a pokud te nic neboli nemas nejake silne krwce apod. tak se neboj, v pondeli to rekni doktorce a uvidis ze ti rekne ze to nic neni:'-( preju krasne tehu:-)

  • Já jsem taky na začátku. Min. sobotu jsem našla //. Ale v sobotu jsem zároveň pěkně nastydla. Teď už třetí den mám zabarvený výtok. V pátek jsem volala k dr. a sestřička mi říkala, že to může být k tomu nachlazení. V pondělí jdu taky na kontrolu, tak snad se do té doby vykurýruju, abych ten výtok neměla. A hlavně doufám, že jsem si nezadělala na nic horšího tím nastydnutím :-(

  • eva11128.9.2013 22:33

    To bude dobré ,ale Dr.to při prohlídce řekni:-)

  • Ahoj, tak jak si dopadla?

  • ahoj holky, tak dr. mi těhotenství potvrdila ;-) ale jsem prý teprve na zač. 5. tt, tak je to moc malé a nemůže říct, jestli je vše v pořádku, tak mě objednala na 16.10. Když jsem to počítala, tak už bude vidět i srdíčko, tak snad bude vše OK. Řekla mi, ať začnu brát ještě ráno a večer utrogestan, který mi zbyl z minula a jinak nic. Samozřejmě kys. listovou, ale to je normál. Tak snad to dopadne :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist