Slazení přesnídavky
chci se zeptat smí se sladit pro dite přesnídávka třtinovým cukrem?a cím ještě doporučíte sladit ??
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
26.9.2013 21:33
tak já sladím bud glukopurem nebo fruktozou. zvažovala sem i třtinový, ale raději vzala nakonec fruktozu.
hodně záleží ale na tom, jak je výsledná přesnídávka sladká. doslazuju až úplně na konci, po rozmixování. některé to potřebují (kyselejší jablíčka, nebo kombinace ovoce) jiné ne.
třeba kombinace jablko-švestka doslazovaná, kombinace jablko banán (a 4 švestky na celou dávku) nedoslazovaná. stejný druh jablek. -
27.9.2013 1:46
bílému cukru se snažím vyhýbat. Do roka jsem výjimečně použila Glukopur, ale přišlo mi, že nějak nesladí. A to já přitom nejsem zvyklá na sladké. nejčastěji používám agávový sirup, je zdravý (ale jen do kaše, přesnídávku jsem sladila asi jednou, meruňkovou domácí, byla kyselá). Od roka používám stále agávový sirup, jednou jsem dala třtinový, jednou palmový, a párkrát javorový sirup. Ale jak říkám agávový vede. Mám doma i stévii.