Snazeni :-(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35339 26.2.2011 10:24

Ahoj holky, mam takovy trochu zvlastni dotaz, a rada pro me asi neni, ale potrebuju se vypovidat. Snazime se s pritelem o miminko 7 mesiců, a posledni 2 mame takovy problem, ze vzdycky kdyz prijdou plodne dny (merim BT, ale hlavne to poznam podle ovulacnich bolesti), tak v pritelovi se proste neco sekne, a nemuze se udelat. Vzdycky to pak zkousim nasledujici den znovu, nekdy i hned rano, ale proste nic. S timhle jsme nikdy zadny problem nemeli, prave naopak, az do minuleho mesice. Vim, ze pritel miminko chce taky hrozne moc a ze ho to moc trapi. Pro me taky neni prijemne, kdyz se kazdy mesic krmim vitaminy, caji a lektvary (klasika jako kontryhel, femigard, gynex, sarapis, listovka, femibion atd atd, to mam vsechno v merku a postupne jsem vyzkousela) nemluve o penezich co do toho cpu, a potom jenom lezim v te posteli po dalsim neuspesnem pokusu, citim tu ovulacni bolest, a vim, ze vsechno v tom mesici bylo zase zbytecne..... Nechapu to, nerikam mu predem tak ted musime, mam ovulaci, snazim se to zaonacit tak, aby to bylo prirozene a nemel pocit, ze je to na povel, ale on jako by to nejak vytusil nebo co..... Diky za kazdy nazor ci zkusenost

Holky děkuju moc za všechny odpovědi a povzbuzeni..pokusime se trochu to snažení zvolnit, a snad to bude ok :-)

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No...pokud nepřestanete usilovně se snažit,tak to muže dopadnout i mnohem huř.Užívejte si milování.Neříkej mu o plodných dnech atd atd..a bude ok.A vrhej se na něj čassto a ne jen v plodných dnech.Aby to nepoznal.Tim nechci říct že to děláš.Chlapi to nemaj rádi.Berou to jako povinnost pak a nebaví je to.a myslí si že je berem jen k učelu splodit potomka...

  • Ahoj, nevím jestli Ti to nějak pomůže, ale mám hodně podobný problém...také se takhle ,,hlídám" jak ty říkáš a manžel i bez toho abych mu cokoli řekla ve dnech mý ovulace prostě na sex nemá ani pomyšlení a nechce...už jsem toho měla dost a vybouchla jsem, protože mi přišlo, že on sice říká, jak hrozně chce miminko, ale nemusí pro to vůbec nic nedělat..jen řeší otazku jestli se chce milovat nebo ne a to mě dokazalo vytočit, protože já pro to dělala nemožné...vyčetla jsem mu to a řekla jsem mu, že mi to štve a on řekl, že vůbec neví proč zrovna v tu dobu nechce, že mi to neumí vysvětlit...z toho jsem pochopila, že asi musíme vyzařovat nejakou energii, která se jim nějak nezdá.. :-D...taky vůbec nevím co s tím....takže nesmutni, nejsi v tom sama...:-)

  • ahoj, měli jsme něco obdobného. manžel se sice nakonec udělal, ale trvalo mu to dost dlouho a o milování tady vůbec nemohla být řeč, bylo to pouze cílené oplození!! Já při ovulaci mám taky pěkne bolesti, a hlavně při styku, takže to byla taky pěkna muka. Ale nakonec se to snad vyplatilo, jsem ted v 10tt. Manželovi vadilo, přestože si mimi taky přál, že ho do sexu "nutím". No asi jsem nemela ty správné taktiky, nejspíš proto, že jsem vědela, že mi to dvakrát příjemný nebude, ale mimi jsem prostě chtěla:))) Zcela jistě bude u toho tvýho problém také v tom tlaku, který tato celá situace způsobuje.

  • Tak to bylo i u nás....byl to psych. blok - jakoby povinost se udělat, když sou ty nejlepší dny. Pak sme nějak polevili a bylo už to OK. Hlavně sem na něj tolik "netlačila"

  • Ahojky, meli jsme ten samy problem, prvni jsem řikala přiteli: dneska by to slo, aby jsme na to vleteli, jenze on ne a ne se udelat, on chce mimi snad vic nez ja,ale rikal, ze uz to nedelame z toho ze se nam to libi,ale ze musime. Tak jsem mu to prestala rikat, ze ted je ta spravna doba,ale jakokdyby to vytusil, ze stejne je. Myslim, ze v dobe ovulace opravdu neco vyzarujeme a oni to na nas proste poznaji. Tak jsem si proste rekla, ze koncim, ze ani ja takto nechci sex, nemela jsem z toho stejne nic. A hned jak jsem se na to vykaslala, tak hned porvni mesic se to povedlo. Nevim jestli je to nahoda,ale stalo se mi to uz podruhe. (poprve to bylo pred rokem a jeli jsme do termalu a ja si rikala, ze v termalech se to povest nemuze a uzivali jsme si teplicka, piti, jidla a ejhle....to ze uz se to neudrzi je vec druha...) Kazdopadne za sebe doporucuji, ze opravdu pomaha na to nemyslet ikdyz vim, ze je to tezke ikdyz treba roky tlaci,.......Moc drzim pesti aby jsi zacala myslet na sebe, na to co ti dela radost, na sport, bez ven s kamoskama, uzivej zivota, opravdu to pak prijde samo.

  • jj tak jsem zjistila že to ty chlapi snad musejí čuchat že je to naše období :-) ač doma nic neříkám že je ten správný čas,vždycky má k tomu připomínky jako že už zase?atd. Ale naštěstí mám osvědčené "hmaty" jak to zařídit aby to klaplo :-) a maskuju to tím že po něm pro jistotu lezu pořád abych ho zmátla :-)

  • u nás zase je někdy nachlazeno,někdy je unavený a sexovat se mu nechce a tak,někdy sexujeme ale někdy ne....Snaž se mu neříkat,že máš plodné dny a jen se k němu přiviň a tak.A skus se nezmiňovat o těhu.Já jsem se te´d také rozhodla na to samé...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist