Startovací box do porodnice

Otázku položila: Bývalá uživatelka #207666 3.8.2021 11:51

Dobrý den, nemáte tip od jaké značky jde koupit startovací box do porodnice pro miminko?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Blankaaa3.8.2021 20:43

    A co by měl zhruba obsahovat? O tom jsem ještě neslyšela.
    V naší porodnici dostala každá maminka velkou krabici se vzorky např. krému na opruzeniny, tělového mlíčka, mycího gelu, letáčky,..., jestli je to ono, tak je to zdarma.

  • sisterrys8.8.2021 22:39

    Co se týče kosmetiky, tak tam platí čím méně, tím lépe. Miminko stačí do třech měsíců umývat v obyčejné vodě, pak je super olivové mýdlo. Jako mazání jednodruhový olej - super je třeba mandlový, ale používala jsem i obyč sádlo, nebo slunečnicový z lékárny. Určitě se vyhnout všemu parfemovanému. Na zadeček se mi osvědčila zinková mast (používala jsem jen při opruzeninách, preventivně nebylo třeba). Vlhčené ubrousky jen na cesty, doma jsem omývala vodou nad umyvadlem. Dobré je pořídit teploměr.

  • macicekkajik4.8.2021 6:13

    A od čeho je strejda google? Stejně ti holky neporadí, který jaký balíček stojí. Ono to záleží na tom, co ten balíček obsahuješ a jakou máš představu, co v tom balíčku chceš.

  • Zdravím, pořizovala jsem tento startovací box https://www.mall.cz/plenky-bella/bella-happy-start-box-mini-36kg--jednorazove-plenky a spokojenost. Značka Bella Happy je super, používám plenky i jednorázové podložky pořád.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 173 odpovědí a 410 162 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist