Sušička a praní kojeneckého oblečení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43173 15.10.2013 20:56

Ahoj holk, chtěla bych se zeptat jestli dáváte miminkovské věci do sušičky ? Mám od kamarádek spoustu hadříků kde neni cedulka jestli sušička ano či ne. Bojim se aby se mi hadříky nesrazily. A v čem perete, používáte aviváž ? A žehlíte věci ze sušičky ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • do sušičky dávám všechno, normálně na bavlnu extra suché a vše ok ... jenom když by to byl nějaký zvláštní kousek, tak bych ho usušila zvlášť nebo na kratší sušení ... peru v lovele, aviváž nedávám na žádné prádlo ... zatím žehlím (dcerka má 10. týdnů), ale brzy přestanu nebo alespoň nebudu žehlit všechno ;-)

  • Marlena15.10.2013 21:35

    nejlepší prý je Lovela a do posledního máchání dát lžíci octa. V žádném případě nepoužívat pro miminko aviváž (ale nevím vlastně proč)

  • používám bud dětský prášek Sensitive z DMka nebo Persil. Batole není tak moc účinné, hlavně na pokakané pleny a jak se začne s příkrmy, Lovela už taky nic moc. Místo aviváže dávám ocet, a doporučila mi ho MUDr i na kožnjím i pro dospělé a to hlavně na spodní prádlo i jako prevenci mykoz apod.

  • Ja jsem pro prvni mimi susicku nepouzivala a zehlila skoro do roku a pul. Ted ma dva a ted mu nekdy peru zvlast a uz davam i avivaz a nezehlim, susicku pouzivam. Mala ma mesic a jak neni casu,tak valim vse do susicky a zehlila jsem zatim jen jednou. Prasek pro deti mam persil expert,jen gel a avivaz pro ni jeste nepouzivam.

  • Ahoj, mně byl doporučen Persil sensitive, krásně vypere i skvrny od zeleniny. Já jsem zatím prala v sensitive prášku z DM drogerie a také krásně všechno vypral, ale asi přejdu na Persil. Aviváž také nepoužívám, spíš proto, že sice tkaninu načechrá, ale ubírá jí na trvanlivosti :) A žehlím. Ale zatím jen chystám výbavičku, takže až se prcek narodí, možná mu tyhle prášky nebudou vyhovovat a půjdu pro lovelu...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist