Tipy na přípravu lilku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #92984 1.9.2014 18:47

Potřebovala bych poradit od nějaké zkušenější kuchařky. Mám hrozně ráda lilek, ale když se ho pokouším připravovat, tak to vždycky skončí apokalypsou :-D V receptech se často píše "osmahnout na pánvi", ale mě se vždycky strašně nacucá olejem a je pak z toho takový rozmaštěný blivajz. Když tam toho oleje dám míň, tak se ten plátek zas přilepí a uvnitř zůstane syrový... Určitě dělám něco špatně, ale nevím co. Máte někdo nějaké fígle na to jak ty obludy ukuchtit? (Péct ho jsem zatím nezkoušela.) Díky :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 515 otázek, kterým se dostalo 272 526 odpovědí a 410 418 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist