Trhy v Polsku - Kudowa zdroj

Otázku položila: trinetka 25.9.2014 12:30

Ahoj, prosím Vám, není tu některá z Vás z Náchoda, nebo nevíte někdo jak je otvíračka na trzích Kudowa zdroj? Jednou před lety jsme tam byli v sobotu dopoledne, ale vůbec netuším, kdy tam je zavřeno atd.. Zajímala by mě otvírací doba hlavně v týdnu, od kdy do kdy tam sou, jestli mají otevřeno i přes zimu, jestli je otevřeno každý den..
Máme jednoho potomka na cestě a tak jsetli vše dobře dopadne, budeme potřebovat pro toho našeho prvního prťouska nějakou výbavičku. Prý sou v tom Polsku za slušné ceny k sehnání jak kočárky, hračky, možná i snad nábytek? Netuším.. Jen tchýně teď plaší.. Já sem teprve na začátku.. Docela by mě bolelo, koupit kočár a jiné věcičky a pak potratit.. Nejsem zrovna plodný typ a aby se tohle jedno vydalo na cestu nám dalo teda zabrat. Jenže tchýně tvrdí, že mají jen v sobotu dopoledne a přes zimu až do dubna nemají otevřeno vůbec.. Netušíte někdo jak to je prosím? A hlavně pokud možno, aby tam těch prodejců bylo hodně.. Někde jsem četla, že tam funguje malý a velký trh? Děkuju za každý názor na netu se to nedá snad v§bec najít.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak zrovna kočárek, nábytek apod. bych na tržnici nekupovala. Jak to pak budete reklamovat, když se vám s tím něco stane?? nemluvě o kvalitě a bezpečnosti..

  • jinak na podzim otevřeno určitě mají, ale chce to vyrazit brzy ráno, o víkendu do myslím kolem poledne začínají balit

  • Také tam jezdíme a o víkendu mají tak do dvanácti, chce to vyjet opravdu dřív, aby se tam kolem déváte bylo a chce se to obrnit trpělivostí, ale jinak se tam nakupuje fajn, nikdy jsem tam žádný problém neměla a jsem spokojená :-) Akorát čím víc se budou blížit Vánoce, tím víc tam bude narváno a to pro pohyb s bříškem není nic moc. Ale taky se tam chystáme a před Vánocema bych taky chtěla kočárek asi z Polska, vždyť polský maminy v nich taky děti vozí a nemají problémy s kvalitou, tak co :-)

  • jezdím celkem pravidelně do Kudowe Zdroje, nebála bych se tam koupit nic, na malé děti tam mají opravdu velký výběr všeho možného a hlavně naprosto odlišný sortiment, než je vidět v českých obchodech ;-) Co se týká otevírací doby, mají otevřeno denně kromě neděle od 7 hodin do odpoledne... to jak který obchůdek :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist