Tři roky prošlé salko, jde ještě použít?
5.12.2016 19:54
Našla jsem při vyklízení na chalupě prošlé Salko 3roky.
Bylo skladováno v chladém špajzu.
Bude k něčemu nebo ho mám vyhodit??
- 06.12.2016 17:52:13 - full.avl změnila kategorie otázky
- 06.12.2016 17:52:13 - full.avl změnila titulek otázky
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
5.12.2016 20:37
Už se tu někdo nedávno na prošlé Salko taky ptal Já bych ho otevřela (za předpokladu, že není plechovka nafouklá) a zkontrolovala, zda na něm není plíseň. Ale myslím, že bude tak zastabilizované, že mu nic nebude, možná jen třeba víc usazený cukr na dně... Přímou konzumaci bych asi už možná neriskla, ale do vaření/pečení apod. bych ho asi pak klidně použila.