Vdolečky, jaká marmoška? :o)
23.2.2011 16:22
Ahojky holky,
když děláte vdolky-vdolečky tak navrch dáváte jakou marmošku? Jaká je na to nejlepší?
A pak na to hned zakysanou nebo šlehačku?
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
23.2.2011 16:26
myslíš vdolečky jako s tvarohem vevnitř, povidla a nasypka? nebo bavorské vdolky - koblihy - marmeláda a tvaroh? My ted dělali bavoráky, dávali jsme i povidla a tvaroh +2 vanil. cukry +2 lžíce cukru krystal(dle chuti). A den před tím jsem vařila omáčku k lívanečkům - povařila černý rybíz, osladila a přidala vanil.pudink rozmíchaný v deci vodě..zbylo to a i to jsme dali na vdolky a bylo to výborné..