Venusiny kulicky - jake?

Otázku položila: babillage 14.11.2013 17:39

Slecny/damy, mam dotaz ohledne Venusinych kulicek.
Vy, ktere je mate, jake doporucujete/preferujete? Plast/Kov/Silikon?
Vanoce se blizi, tak premyslim, ze napisi Jeziskovi...
Chci je spis ze zdrav. duvodu - uvadi se, ze pomahaji posilovat panevni dno a ja se rada ve vyssim veku vyhnu inkontinenci. Jestli zpusobuji rozkos je az druhorade, i kdyz taky jsem zvedava :-D.
Predem dekuji za odpoved/i!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky jsem nad nimi přemýšlela kvůli cvičení pánevního dna, ale než jsem se pro některé rozhodla, začala jsem cvičit bez nich a krásně jsem se zpevnila i bez kuliček :D A už zpevněné dno zvyšuje rozkoš, takže jsem nakonec ani žádné nepořídila :D

  • já mám plastové v kombinaci se silikonem, koupila jsem si přímo kvůli posilování, takže můžu kombinovat váhu a vkládat 2 stejně těžké, různě těžké nebo jen jednu. Rozkoš mi nepůsobí žádnou-při samotném nošení-snad jen, když si s nima hraju v kombinaci s drážděním poštěváčku +třeba s vibrátorem, který kuličky krásně rozvybruje-ovšem toto samotné mi právě stejně nestačí..každopádně nějaké dlouhodobé nošení mi nedělá dobře-cítím se namožená-odřená (možná by to chtělo pravidelně, ale že se s tím necítím nějak moc dobře k pravidelnosti používání nepřispívá), zkoušela jsem s nimi běhat a to už vůbec nejde-asi mám pánevní dno příliš slabé, i při té chuzi mi to občas chce vypadnout (a dochází k tomu náhle třeba po několika hodinách)

  • Ahoj, venušiny kuličky nenaučí používání svalů pánevního dna :-(. Takže pokud se to kupuje kvůli tomuto - tak to bude zklamání. Pokud ženská pánevní dno nestáhne bez kuliček, tak ho s největší pravděpodobností nestáhne s kuličkami už vůbec. Je to jako posilování bez zátěže a s zátěží...
    Spíš se nejdříve nauč pánevní dno ovládat bez kuliček tak, aby jsi nad tím nemusela přemýšlet. A pak následně použij kuličky.
    Jinak já doporučuji silikonové kuličky (a aby byl ze silikonu i provázek), aby se daly dobře vyvařit a nebyla na ně alergie. A pro začátečníka spíš jednokuličku, popřípadě kuličku s menší váhou. Já mám dvou-kuličku a jednokuličku a ta dvoukulička je mi prostě při používání nepříjemná (myslím, že to je tím, že jí musím zavést hluboko a ona pak naráží na děložní čípek). Takže jí používám opravdu jenom na to posilování a pak jí zase vyndavám (jak píše anonym93325, když je delší dobu používám tak se cítím "odřená").

  • rozhodně co se týče kuliček doporučuju lékařský silikon. Kov může štěrchat a vydávat nepříjemné zvuky, plast - nemám zkušenost. Rozhodně je to fajn hračka :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist