Výroba zmrzliny v domácím prostředí
Hezké dopoledne, chtěl jsem se zeptat, zda nemáte zkušenosti s výrobou zmrzliny z prášku v domácím zmrzlinovači? Všude totiž píšou, že směsi jsou určené pro velký stroj co dělá točenou zmrzlinu. Dělám si směsi doma, ale chtěla bych vyzkoušet i tuto variantu.
Předem díky
- 21.06.2016 18:20:51 - full.avl změnila kategorie otázky
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
21.6.2016 11:30
jde o to, jaký máš doma zmrzlinovač. jestli profi typu, který aktivně mrazí nebo ten obyčejný, kde namrazíš nádobu v mrazáku a pak v ní tu zmrzlinu mícháš a chladíš a lehce zamražuješ - tady je potřeba použít pořádně vychlazené suroviny,a by jsi z toho dostala jakous takous konzistenci.
-
22.1.2021 5:50
Ahoj, já mám zkušenost se směsí na zmrzliny, ale jak píšeš, dáváme jí do zmrzlinového stroje, který jsem si před dvěma lety koupili z Cesk https://www.cesk.cz/zmrzlinove-stroje/ a zmrzlina je vynikající . Od jara máme otevřený stánek se zmrzlinou a jsme už vyhlášení i po okolí. To je přesně ten důvod, proč jsme do toho s manželem šli . Udělat radost ostatním mě nesmírně těší .