Výtok před ms

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33816 4.11.2011 17:13

Zdravím, před měsícem jsem vysaila HA, po 5 dnech dostala normální menstruaci. Ted jsem 24DC, 17 a 18DC jsem měla s přítelem nechráněný sex, kdy to do mě pustil. Teď je to už 4den co mám hodně hustý a bílý neprůhledný výtok, a je ho hodně.. Pobolívá mě břicho, občas malinko točení hlavy, prsa mě nebolí ani špatně od žaludku mi není.
Mohla jsem v těchto dnech otěhotnět? Jaké máte zkušenosti... Díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • počkej na ms,jestli dorazí

  • přesně tak taky bych počkal máš příznaka jako jsou před ms ale někdy bívají i v těhulkování tak počkej a uvidíš však to máš za pár ;-)

  • Ahoj,
    vzhladom na to, ze po vysadeni HA je ludske telo hodne zmatene, mozes mat ovulaciu uplne v necakany den.. telo si chvilu potrebuje zvyknut na rezim bez umelych hormonov, preto nie je vylucene, ze si nemohla prist pri nechranenom styku k otehotneniu.
    Kazdopadne, priznaky, ktore popisujes, som mala po vysadeni HA aj ja, mala som problemy s tym, ze sa mi casto tocila hlava, mala som vytok... (Ono ta antikoncepcia predsa len ide proti prirode) Kadopadne, stav sa zrovnal, trvalo mi to cca 4 mesiace, kym som sa citila aj bez hormonov super, bez roznych vytokov a bolenia v prsou ci zavrati..
    Mozes si kupit v lekarni tehotensky test, ktory sa da aplykovat uz po jednom tyzdni od otehotnenia (vysledok tohoto testu je spravny na cca 60%) alebo proste pockat do predpokladaneho dna menstruace a spravit si test (vtedy sa spravnost vysledku potvrdzuje na cca 95%).
    Kazdopadne, pre buducnost, ak este nechces miminko, mysli na seba a svoj zivot a ziadaj partnera o pouzivanie prezervativu ;-) Akonahle otehotnies, nebude to iba Tvoj zivot ale aj zivot Tvojeho dietata :-)
    Inak prajem v tuto chvilu vela stastia! A daj nam vediet, ako si dopadla :-)

    Mia

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 413 otázek, kterým se dostalo 272 136 odpovědí a 410 141 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist