Vyzkoušely jste někdy svazování?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #308271 16.2.2015 14:45

Ahoj holky :-) Vyzkoušely jste někdy svazování, kdy jste svázané vy a celou situaci řídí on? Jaké z toho byly pocity? Líbilo se? Máte nějaké tipy a triky? :-) :-) :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, pokud Tě to láká, tak se Ti to bude pravděpodobně líbit i v realitě. Hlavně si o tom dopředu důkladně a otevřeně popovídejte. Co od toho čekáš Ty, co on, co ano a co už ne a domluvte se jakým způsobem budete komunikovat v průběhu, jestli úplně normálně jako vždycky nebo jestli si zahrajete scénku, kterou by nebylo příjemné přerušovat věcnými vstupy. Potom si popovídejte o tom, co se líbilo víc, co míň, co nelíbilo.
    Pokud se týká samotné techniky svázání, tak je potřeba udělat něco, co se v průběhu neutáhne, brnění rukou z odkrvení není nic příjemného. Vhodné je nechat prostor tak cca na prostrčení jednoho prstu. Jednoduché vázání rukou Vám bude stačit na cokoliv co si vymyslíte jako je připoutání k posteli nebo přivázání rukou k sobě před tělem, za zády, přivázání rukou k nohám, prostě fakt cokoliv: http://naturallytwisted.co/community/knots-and-tying/simple-ties/single-column-tie/ Hezkou zábavu!

  • Vyzkoušely :-) Za mě paráda, ale musíš k tomu mít dostatečně dominantního chlapa, kterému nebude to drsnější zacházení s tebou dělat problém (což zrovna u nás trochu drhne :-D)

  • Zkusila jsem to, provozujeme to stále :) Jediné omezení bylo v těhotenství, kdy mi takové hrátky nedělaly dobře, tak jsme si na chvíli hrát přestali, ale co jsem se dala po porodu dohromady, tak jsme zase ve starých kolejích ;) Pocity jsou pokaždé jiné - podle toho co se ve mně zrovna "mele". Když jsem naštvaná, tak mne to uklidní a vytratí se stres, když jsem smutná, tak mne to hodí do pohody. Vždycky je v tom samozřejmě i určitá míra vzrušení. Tipy a triky zásadně nedávám, protože je to jako s chutěma - musíš experimentovat a tím zjistit, co ti vyhovuje ;) Kdyby sis chtěla pokecat, tak v Praze je BDSM klub (schází se tam sice úchylové, ale jinak normální lidi :D ) kde jsou "kecací" dny. Můžeš se tam seznámit s lidmi, kteří tím žijí a dozvědět se, co tě zajímá.

  • Holky a jak by jste to resili v mem pripade mame kozenou postel neni kam svazat ruce ani nohy 8-. ?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 131 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist