Zajímavé úpravy brambor - poradíte?
Ahoj hospodyňky, poradíte mi nějaký zajímavý recept na brambory (budou jako příloha k masu)? Mám rozbitou troubu, takže péct/zapékat/gratinovat nemůžu. Já znám jen klasicky vařené, kaši a šťouchané s cibulkou. Nemáte někdo zajímavý a nevšední tip, bez použití trouby? Budu vařit pro návštěvu, tak nechci, aby to bylo obyčejné. Díky moc
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
7.9.2012 16:41
Ahoj, já většinou brambory dělám v troubě, ale když nefunguje, tak můžu poradit asi jen uvařit brambory klasicky oloupaný a nakrájený a pak když jsou hotový, slitý tak je můžeš okořenit bazalkou a červenou paprikou a zprudka je opéct na pánvičce... (já todle dělám když nám zbydou brambory z předchozího dne) ohřívaný jsou nic moc, ale takhle opečený dostanou novej šmak. Nebo jestli máš možnost, tak si je můžeš připravit venku na grilu pěkně v alobalu a to pak už jde udělat zase spousta různejch variant...