anarchistky když poslochají metal,punk rock ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72829 30.11.2012 17:16

Dobrý den,mám dve kamaradky.Jedna je veliká anarchistka,poslouchá rock,metal a punkové skupiny.Ta druhá byla normalni,ale ted chce byt taky anarchistka.Porad posloucha Justina Biebera a One Direction,ale tacala poslouchat taky punk.Jenze ted se obe hadaji,protože jedna tvrdi,že anarchisti poslouchaji jenom metal,rock a hlavne punk a ta druha tvrdi,že muzou poslouchat co chteji,klidne i Biebera.Já nejsem anarchistka a neposloucham punk,takže o tom nic nevim.Pomužete mi prosim?Ktera ma pravdu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Anarchismus je ideologie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Anarchismus
    Ano, jeho součástí je i hudba, která podporuje projev této myšlenky, kde hlavně záleží na základní myšlence vyjádřené hudbou a textem. Lidi se nestávají anarchisty jen proto, že si řeknou, že jimi prostě budou, ale protože vyznávají základní myšlenky této ideologie.
    Ta kamarádka, o které tvrdíš, že anarchistkou je, zřejmě asi netuší, co to je vyznávat ideologii.
    Tvá druhá kamarádka to chce mí evidentně jen jako pózu.
    Myslím, že Justin Bieber a One Direction opravdu nevyznávají myšlenku anarchismu.

  • inthense30.11.2012 19:48

    ahoj,ja posloucham metal,rock a hlavne punkovou hudbu a nevyznavam zadny smer.ani anarchii.jen se mi ta hudba libi.naopak nemam rada discofilni hudbu.myslim si ale,ze je uplne jedno jakou hudbu kdo posloucha.a stat se anarchistou ze dne na den jen kvuli hudbe neni nutne.proste poslouchat hudbu co se mi libi a byt porad stejnym clovekem

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 133 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist