au-pair

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29174 18.6.2012 10:29

Ahoj holky,
dělám au-pair. Mám dvě děti . 6 let kluka a 9 let holčičku. Je docela náročný pořád pro ně něco vymýšlet, jsem s nimi skoro celý den. Nemáte nějaké nápady? Co dělat? Venku i vevnitř.
Díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já jsem dělala au-pair už dávno, ale většinou venku park a míčové hry, muzea či jiné atraktivity v místě a pokud bylo škaredě, tak doma kreslení, modelování, vystřihování, pečení...najdi si na internetu aktivity, dá se udělat jednoduché slané těsto, ze kterého se dá pak modelovat a barvit hotové výrobky. Sbírala jsem různé roličky od toaleťáku a kuchyňských ubrousků a další zbytky a tvořili jsme figurky, nejvíc toho najdeš na netu.

  • vyrobit si s nimi maňáska a udělat si divadlo... :-) vyrábět s holčičkou šperky z korálků, ozdobit květináče ubrouskovou metodou, activity pro děti (to je ta desková hra), opičí dráhu, frisbee, minigolf, skákání v pytlích - resp. takovou miniolympiádu... křídou si malovat obrázky na chodník, skákat panáka, pořádat závody šneků, brouků, čehokoli :D , jestli máte k dispozici zahrádku zkusit s nima něco vypěstovat...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 133 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist